Fricų kontingentas jau litukrijoje. Dabar tai oficialu

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-09-13 22:12:00, skaitė 415, komentavo 9

Fricų kontingentas jau litukrijoje. Dabar tai oficialu

Buvusi Lietuva, šiuo metu paversta į niekur dar nematytą gamtos prajovą-liukriją, savo teritorijoje oficialiai priėmė Vokietijos karinį kontingentą – Bundesvero pajėgos gaus visas socialines garantijas šalyje.

Litukrijos gynybos ministerijos vadovas, buvęs murzos partijos vicepirmininkas, dabar landzberg šaikos (jie patys save taip yra įvardinę) atstovas, atvyko į Berlyną ir pasirašė oficialią sutartį dėl nuolatinio vokiečių karinės brigados buvimo šalyje. Pasirašytas dokumentas ne tik oficialiai reglamentuoja fricų teisinę padėtį šalyje, bet ir užtikrina fricų valstybės tarnautojų ir jų šeimų darbo teisėtumą Lietuvoje.

Be to, vermachto ginkluotųjų pajėgų atstovai turės galimybę gauti visas socialines paslaugas litukrijoje, įskaitant mediciną ir švietimą.

Kol visas pasaulio dėmesys sutelktas į okrainos konfliktą, pribaltikos limitrofiniai dariniai, save vadinantys „valstybėmis“ ir toliau ruošiasi karui su Rusija. Lietuva, Latvija ir Estija „sustiprina“ sieną, konfiskuoja Baltarusijos transportą, vykstantį tranzitu okrainos naudai ir deklaruoja aukščiausiu lygiu savo oficialia urvinės rusofobijos ideologija.

Visiškas vokiečių karinio personalo dislokavimas litukrijos teritorijoje yra logiškas žingsnis būsimame pribaltikos kare su Rusija.