INFORMACINĖ KOVA TĘSIASI! Į PRIEKĮ, DAUGAI!

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: https://www.patreon.com/posts/... 2024-10-04 12:36:00, skaitė 162, komentavo 0

INFORMACINĖ KOVA TĘSIASI! Į PRIEKĮ, DAUGAI!

Sveiki, brangūs draugai! Jūs man iš tiesų labai brangūs, kadangi be jūsų paramos nebūtų įmanoma skelbti LAISVĄ ŽODĮ bei atlaikyti visus puolimus, bandymus susidoroti ir nutildyti.

Priešai vieningi, o mes – susiskaldę. Ir visi matėte, kuo baigiasi mūsų bandymai apsivienyti bendrai veiklai, kad turėtume didesnį svorį informaciniame kare...

Todėl, laikantiems save Liaudies Žurnalistais tenka ir toliau dirbti praktiškai vienasmeniškai, buriant apie save asmeninio palaikymo grupeles.

Labai džiaugiuosi, kad yra rėmėjų, nuosekliai palaikančių mane net kelis metus.

PRISIJUNGTI PRIE NUOLATINIŲ RĖMĖJŲ https://www.patreon.com/ldiena/membership

Tikiuosi, kad dalis, nutraukusių savo paramą po taip vadinamų "kolegų" Lekstučio ir Kelerto dergimosi, sugrįš į rėmėjų gretas. Taip pat ir laisvi stebėtojai pasirinks bent minimalų mokamą planą.

Kavos puodelis per mėnesį – negi net tiek nesu vertas tų, kas rašo šimtus palaikymo ir pritarimo komentarų po mano video įrašais įvairiuose soctinkluose, akimis?!

Patreon'o čate palikau tik vieną giją skirtą JŪSŲ klausimams https://www.patreon.com/messages/98b4b7af8e834704b3259ab1f76b1a42?mode=campaign&tab=chats . Prašau, aktyviai ja naudotis – aš savo ruožtu stengsiuosi atsakyti tiek į čate užduodamus klausimus, tiek į jūsų klausimus komentaruose.

Jutūbėje yra kanalas, kuriame galima rasti ir dalį mano video https://www.youtube.com/@uz_kadro . Tačiau nėra jokios garantijos, kad jis išsilaikys neužblokuotas, todėl visus vertingesnius informacijos prasme video aš dabar įkeliu būtent į Patreoną. Kol kas vietos skirtos video įkėlimui užtenka ir nė vienas video nebuvo išcenzūruotas. Kaip bus toliau – pažiūrėsime.

Gyvas video transliacijas vedu TikTok kanaluose (LT https://www.tiktok.com/@ragelskis.ldiena ir RU https://www.tiktok.com/@ragelskis.laurynas), kadangi ten dabar yra didžiausia mano auditorija ir gyvos transliacijos susilaukia daugiausia dėmesio.

Susisiekti su manimi patogiausia per mano asmeninį TG https://t.me/ragelskis arba e-paštu ldiena.lt@gmail.com  

Ir pabaigai, kuo jūs patys aktyviau dalyvausite, dalinsitės informacija su draugais, kviesite prisijungti ir juos – tuo mūsų BENDRA KOVA duos daugiau rezultatų.

Tai tiek naujienų įpusėjus rudeniui.

GYVENIMAS EINA Į PRIEKĮ, o mes kartu su juo!