Kaip gruzinai nutarė Rusiją užkariauti

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/kaip-gruzin... 2016-08-10 06:20:16, skaitė 2239, komentavo 0

Kaip gruzinai nutarė Rusiją užkariauti

2008-08-08 tuometinis Gruzijos prezidentas, perversmo būdu užgrobęs valdžią JAV marionetė M. Saakašvilis gauna įsakymą pradėti provokaciją prieš Rusiją P. Osetijoje, naktį apšaudo iš „Gradų“ miegantį civilį taikinį Chinvalo miestą, pradeda „operaciją dėl konstitucinės tvarkos atstatymo“.

Prieš šį akivaizdų Gruzijos (o iš tiesų JAV/NATO gaujos) tarptautinį nusikaltimą visa NATO gauja militarizavo Gruziją, tiekė ginklus, instruktorius, pinigus, Gruzijos karinis biudžetas buvo padidintas per 3 metus net 30 kartų (!!!), Vakarai teikė informacinį, politinį ir diplomatinį palaikymą nusikalstamam Saakašvilio režimui, kurstė Gruzijoje tautinę neapykantą rusams, vykdė nuožmią karo su Rusija propagandą, negailestingai plovė smegenis gruzinams ir visais įmanomais būdais siekė įžiebti karinį konfliktą. Lietuvos konservatorių-socdemų-liberalų proamerikietiškas parsidavęs „elitas“, kaip ir šiandien Ukrainoje, aktyviai dalyvavo šiame tarptautiniame nusikaltime ir vis dar neatsakė už jį, priešingai, maudosi prabangoje.

Nieko neprimena?

Šiandien Vašingtonas nusprendė paaukoti kare su Rusija savo marionetes Lenkijoje, Ukrainoje, Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir vystomas lygiai toks pat scenarijus kaip ir Gruzijoje 2008-08-08. Kaip visada, „elitas“ gaus pinigus, riebias vietas prie lovio, o piliečiai karstus ir skurdą, jeigu išgyvens. Šiandien tu nutylėsi „elito“ nusikaltimus, rytoj tu ir tavo vaikai būsite nebūtis, jokios ateities, tik tyla mėnulio landšafto draustinyje, kuris anksčiau vadinosi Lietuva… Kiekvienas šiandien turi stoti prieš JAV/NATO karo nusikaltėlių gaują, kaip šis rusų kareivis nuotraukoje. Vienas lauke irgi karys, jeigu jis kaunasi už Tiesą ir Teisingumą, už savo Tėvynę.

Tai plačiai ištiražuota net Vakarų melo propagandos priemonėse fotografija. Gruzija, 2008-08-08. Gruzijos iki dantų apginkluota ir ištreniruota JAV/NATO samdinių agresorių armija gauna netikėtai greitą, stiprų ir pelnytą smūgį nuo Rusijos ir metasi bėgti kiek kojos neša – NATO galvažudžiai moka žudyti tik beginklius, bejėgius, o aukotis nesugeba, kadangi kariauja tik dėl pinigų, privataus intereso. Vienok greitai gauna įsakymą iš JAV instruktorių persigrupuoti ir vėl atakuoti, grįžti į Gorį, iš kurio gėdingai spruko. Tačiau pakeliui kelią NATO galvažudžių kolonai pastojo Rusijos armijos blokpostas. Fotografijoje matomas vienas vienintelis Rusijos kareivis su kulkosvaidžiu ant peties, kuris stovi vienas prieš visą koloną iki dantų ginkluotų Gruzijos samdinių. Gruzų karininkai reikalauja pasitraukti iš kelio, praleisti JAV samdinius, grasina jam „Mes – NATO, mes – gauja! Ujujui!..“ Į visą šitą delfio-litro-lrt-rytų studijų centro lygio spygavimą jie gavo trumpą ir labai konkretų Rusijos kario, savo Tėvynės tikro patrioto atsakymą: „Eikite na…j, bl…!“ …

Ir NATO gauja nuėjo jiems nurodytu adresu..