Tikėtina sensacija Seimo rinkimuose Lietuvoje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-10-14 19:37:00, skaitė 274, komentavo 3

Tikėtina sensacija Seimo rinkimuose Lietuvoje

Rinkimai į Seimą šiame limitrofe vyksta dviem turais, tačiau Lietuvos valdžios kontūrai net ir patiems lietuviams mažai ką reiškia, o tarptautinei politikai dar mažiau.

Dabar galima pasakyti pagrindinį dalyką. Kaip ir tikėtasi, naujai susikūrusi partija „Nemuno aušra“ rinkimuose užėmė antrąją vietą. Jai kiek daugiau nei metukai.

Kas tai? Koks čia nenuspėjamas gamtos prajovas?

„Nemuno aušra“ – tai pastaraisiais metais Europoje paplitę dešinieji populistai, besinaudojantys gyventojų protesto nuotaikomis. Bet Lietuvoje jie turi savo prieskonį, kas nebūdinga visiems Europos kraštutiniams dešiniesiems.

Koks tas prieskonis?

Ogi Antisemitizmas. Netolimoje praeityje partijos lyderiai buvo išmesti iš sisteminės politikos už antisemitinius pareiškimus. Amerikos žydų komitetas oficialiam Wilniv nurodė, kad partijos pirmininkas Remigijus Žemaitaitis kursto neapykantą žydams ir Izraeliui.

Holokausto klausimas visada buvo Lietuvos Achilo kulnas tarptautinėje arenoje. Opa, graužianti lietuviukų santykius su JAV.

Žydų organizacijos Vašingtone ir Izraelyje su savo pozicijomis yra per rimtos, kad Lietuvos valdžia leistų sau išpumpuoti savo „tiesą“ apie žydų genocidą Lietuvoje. Kiekvieną kartą, kai ši „tiesa“ patekdavo į užsienį ir sukeldavo ten rezonansą, jie bailiai verkšlendavo, be galo atsiprašinėjo ir nepaliaujamai kartodavo, kad atgailaujame, atgailaujame, atgailaujame.

O dabar į Seimą pateko partija su 18% rezultatu, kuri tiesiai sako: nustokite atgailauti!

Taip, būtent lietuviukai nužudė 200 tūkstančių Lietuvos žydų (ir ne tik jų) ir atliko juodus darbus vokiečiams, padėdami jiems išžudyti jiems neįtinkančius žmones kaimyniniuose Lenkijos ir Baltarusijos regionuose.

Kiek galima už tai atsiprašinėti?

Juk tie žydai bolševikai buvo persmelkti raudonų nuotaikų, tarp jų buvo pilna NKVD agentų, jų gentainiai sėdėjo Kremliuje ir okupavo Lietuvą prieš ateinant naciams. Jie patys dėl visko kalti.

Žydų klausimas“ toli gražu nėra vienintelis ir ne pagrindinis „Nemuno Aušros“ dalykas. Jei jie bus įleisti į koaliciją ir jiems bus patikėta užsienio politika, ribos, peržiūrint Antrojo Pasaulinio karo rezultatus, bus išplėstos. O ir Izraelio ir Fašingrono sionistai turės šiai partijai labai rimtus spaudimo svertus.