Vokietijos valdžia imigrantus veža naktį, kad nepykdyti vokiečių

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/vokietijos-... 2016-08-10 08:00:44, skaitė 2284, komentavo 0

Vokietijos valdžia imigrantus veža naktį, kad nepykdyti vokiečių

Vokiečių portale Pi-news pranešama, kad Vokietijos valdžia ėmė „pabėgėlius“ vežti lėktuvais naktį.

Oficialiai Vokietijos valdžia, rašoma Pi-news portale, skelbia, kad pabėgėlių srautas per Balkanų maršrutą nuolatos mažėja. Iš tiesų, žmonės pastebi, kad traukiniais ir autobusais atvyksta vis mažiau migrantų. Bet tam yra priežastis: Vokietijos valdžia migrantus atveža lėktuvais. Kiekvieną naktį specialiais reisai pristatomos minios „pabėgėlių“ į Vokietijos oro uostus.

Naujametinė „pabėgėlių“ orgija Miuchene su tūkstančio vokiečių moterų išprievartavimu, sprogdinimai, galvų kapojimai ir pjovimai, atmušė vokiečiams norą svetingai sutikti „pabėgėlius“. Krito ir Angelos Merkel reitingai. Todėl valdantieji gudragalviai sugalvojo apgauti naivius vokiečius ir pradėjo „pabėgėlius“ vežti naktimis, kad niekas to nepamatytų.

Apie šią naują taktiką pranešama socialiniuose tinkluose. Vienas iš tokių oro uostų minimas Kiolno-Bonos oro uostas.

Lietuvos valdžia lygiai taip pat importuoja į Lietuvą „pabėgėlius“, kad niekas jų nematytų. Tikslas yra toks pats – mūsų valstybės sunaikinimas.

Nebalsuokime už Tėvynės naikintojus per rinkimus į Seimą, jie to neverti. Visoms partijoms, kurios pritarė potencialių teroristų-„pabėgėlių“ vežimui, neturi būti vietos Lietuvos valdžioje.

Algimantas Lebionka

Šauksmas