80 procentų pabėgėlių Vokietijoje falsifikuoja savo asmens duomenis

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/80-procentu... 2016-08-13 12:19:51, skaitė 2669, komentavo 0

80 procentų pabėgėlių Vokietijoje falsifikuoja savo asmens duomenis

Sistemingai nesąmones apie „pabėgėlius“ kalbantis Lietuvos Vidaus reikalų ministras Tomas Žilinskas, tik ką seimo nariams aiškino, kad jis pajėgia patikrinti į Lietuvą vežamus migrantus. Stipriausia ES valstybė Vokietija to nepajėgia padaryti, ten 80 procentų prieglobsčio prašytojų neturi autentiškų asmens dokumentų ir falsifikuoja asmens duomenis, šiandien rašoma Breitbart.

 

German-President-Visits-Refugee-Reception-Cente-640x480

Žurnalitas Abdullah Khan keturis mėnesius slaptai dirbo pabėgėlių priėmino centre ir papasakojo, kad dauguma migrantų naudoja suklastotus dokumentus ir kaip tik įmanoma meluoja, kad galėtų pretenduoti į vokiečių mokesčių mokėtojų paramą. Khan pasakė: „Vokietijoje yra per daug gyvenančių žmonių,“ tvirtinančių, kad bėgo nuo karinių veiksmų Sirijoje. Iš tikrųjų jie yra ekonominiai migrantai.

Žurnalistas pažymėjo kelis iš dažniausiai migrantų taikomų triukų. „Jie prisistato kaip nepilnamečiai, keliaujantys po vieną, nes sklinda gandai, kad taip jie galės pretenduoti į papildomą paramą… Meluoja apie savo amžių, dauguma naudoja padirbtus dokumentus, asmens tapatybės pažymėjimus.“

Federalinė Vokietijos policija nustatė, kad aštuoni iš dešimties prašančių prieglobsčio migrantų Vokietijoje yra be kokių-nors dokumentų, patvirtinančių jų asmenybę.

Žurnalisto Abdullah Khan žodžiais, dauguma pasakoja, kad pametė dokumentus „bėgdami“, ir, kad yra sirai, nes tai suteikia didesnius šansus gauti „pabėgėlio“ statusą. 96 procentai migrantų 2015 metais pasakę, kad yra sirai gavo pabėgėlio statusą. Visus keturis mėnesius, kai jis dirbo su migrantais, prašymai dėl pabėgėlio statuso buvo priimami net be pokalbio. Galiojant šiai „supaprastintai procedūrai“, kaip pasakoja žurnalistas, pakakdavo pasakyti, kad esi iš Sirijos ir pasirašyti.

Daugumas migrantų naudojo įvairius būdus, kad nebūtų paimti jų pirštų antspaudai: nutrindavo pirštus, ištepdavo klijais, apipildavo rūgštimi. Tai, žurnalisto nuomone, buvo daroma, kad nuslėpti savo praeities nusikalimus, arba todėl, kad jie jau buvo užregistruoti kitoje šalyje.

Abdullah Khan reziumavo: … aš žinau, kad dabar yra per daug žmonių Vokietijoje, apie kuriuos mes nežinome iš kur jie kilę, ką jie iš tikrųjų ketina daryti ir kodėl jie čia“.

Manoma, kad imigrantas, prisiekęs ištikimybe Islamo valstybei, kuris su kirviu sukapojo žmones traukinyje Bavarijoje buvo Pakistanietis ir pamelavo, kad yra iš Afganistano, kad turėtų daugiau šansų gauti prieglobstį Vokietijoje.

Na kaip, ponas Žilinskai, kiek teroristų priėmėte į Lietuvą, kad mums kirviais kapotų galvas? 80 ar jau 1100, o gal ir daugiau, kas ten naktį vežant supras?