Trispalviai chunveibinai reikalauja kultūrinės revoliucijos Lietuvoje

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://www.tautininkai.lt/2016... 2016-08-29 14:27:36, skaitė 6347, komentavo 0

Trispalviai chunveibinai reikalauja kultūrinės revoliucijos Lietuvoje


Petras Cvirka, lietuvių rašytojas

Taip vadinamų "tautininkų" sąjungos taip vadinamas "vicepirmininkas ideologijai" save pasivadinęs "filosofu" Marius Kundrotas pasiuntė savo liberastiniam kolegai iš Masiulio čemodano partijos pareiškimą, kuriuo reikalaujama išnaikinti Lietuvos kultūros ir politikos veikėjų rašytojų atminimą iš viešosios erdvės.

Jūsų dėmesiui tautininkiškos (nieko bendro neturinčios nei su tautinės, nei su tautiškos) minties ir jų iškrypusios "meilės Lietuvai" perlas:

Veliava

Tautininkų Sąjungos pareiškimas

Dėl gatvių pavadinimų ir paminklų

2016-08-25
Vilnius

Didelė gėda, jog Lietuvos sostinės gatvių pavadinimuose įamžinti Stalino saulės vežėjai ir sveikintojai – Salomėja Nėris, Liudas Gira ir Kazys Boruta, stokojant atitinkamų pagarbos ženklų žymiausiems Lietuvos laisvės kovotojams. Taip pat gėda, kad vienoje pagrindinių aikščių stovi paminklas sovietų kolaborantui Petrui Cvirkai, o dėl Lietuvos atgimimo veikėjų paminklų vis dar diskutuojama.

Todėl Tautininkų Sąjunga kreipiasi į Vilniaus miesto merą R. Šimašių, Vilniaus miesto savivaldybės tarybos frakcijas ir narius, kviesdama S. Nėries, L. Giros ir K. Borutos gatves pervadinti Lietuvos partizanų vadų – Adolfo Ramanausko-Vanago, Juozo Lukšos, ir Lietuvos sąjungininko, ukrainiečių nacionalinio didvyrio Stepano Banderos vardais, taip pat – nukelti P. Cvirkos paminklą. Esame tikri, jog toje vietoje ypač tiktų paminklas Lietuvos Patriarchui, daktarui Jonui Basanavičiui, bet kadangi miesto savivaldybė su visuomenės atstovais jau sutarė dėl jo vietos prie Nacionalinės filharmonijos, siūlome P. Cvirkos vietoje statyti paminklą pirmajam Lietuvos Prezidentui – Antanui Smetonai.

Kviečiame kitų savivaldybių merus ir tarybas peržiūrėti savo savivaldybėse esančius sovietinius veikėjus primenančius paminklus, gatvių ir aikščių pavadinimus ir pakeisti juos taip, kad būtų įamžintas Lietuvos Respublikos valstybės veikėjų ir lietuvių tautos pasipriešinimo okupacijoms didvyrių atminimas.

Lai mūsų gatvės ir aikštės ugdo visuomenėje šviesius patriotizmo idealus. 

Tautininkų Sąjungos vardu –
Tautininkų Sąjungos pirmininko pavaduotojas Marius Kundrotas

Visiškai nestebina, kad beraščiai dvasiniai susnos imasi chunveibinų metodikos - jeigu negali pasiekti, tai bent jau apspjauk.

Būtent tokie "filosofai" ir "ideologai" pasikeitus režimui pirmieji puola prisiekinėti ištikimybę ir deginti svetimų rankraščių. Būtent tokie sudarinėja "valdžios priešų" sąrašus ir tokia puikia proga atsikrato savo kaimynų. Būtent dėl tokių išgamų karts nuo karto lietuvių Tauta apibendrintai pavadinama "fašistais" ir "žydšaudžiais".

Net neabejoju, kad gavę valią, jie kaip mat Klaipėdos mieste Herkaus Manto gatvę pervadintų į "Didžiojo magistro Vinricho fon Kniprodės" gatvę, o Teatro aikštę į "Jo Šventenybės ir Dievo valia Visatos Valdovo Adolfo Hitlerio" aikštę.

Beje, šitie taip vadinami "žmonės" irgi veržiasi valdyti Lietuvą.


- Mažaraščiai, eitumėt knygų skaityt...