Vokietija: Kelno pamokos neišmoktos – tolerantiška grupinio sekso pramoga tęsiasi! Fraiburge 17 pabėgėlių iš Afrikos miesto centre prievartavo dvi vokietukes

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: http://www.sarmatas.lt/10/voki... 2016-10-30 11:18:10, skaitė 2984, komentavo 0

Vokietija: Kelno pamokos neišmoktos – tolerantiška grupinio sekso pramoga tęsiasi! Fraiburge 17 pabėgėlių iš Afrikos miesto centre prievartavo dvi vokietukes

Nedaugelis žino, kad taip skambiai prasidėjęs Kelno Naujametinės nakties masinių prievartavimų skandalas baigėsi šnipštu. Daugumos pabėgėlių prievartautojų policijai nustatyti nepavyko, o tuos, kurie buvo sučiupti, tolerantiški teismai paleido arba nerado reikalo nubausti realiomis bausmėmis.

Kitaip sakant, tolerantiško grupinio sekso žaidimo taharrush dalyviai jokios skaudžios pamokos iš vokiečių teisėsaugos taip ir negavo. Priešingai, ta teisėsauga pasirūpino, kad prievartautojai tokios pamokos negautu ir iš vokiečių pilietinės visuomenės aktyvistų.

Kokios gi pasekmės? Būtent tokios, kokių ir reikėjo tikėtis – tolerantiški pabėgėlių grupinio sekso „žaidimai“ su vokiečių moterimis tęsiasi.

Šį kartą tai nutiko Fraiburge, pietvakarių Vokietijos mieste. Dvi jauno moterys, 21 ir 29 metų amžiaus vaikštinėjo po Katedros aikštę miesto senamiestyje, kuomet jas staiga užpuolė jaunų negrų minia. Aukos buvo sučiuptos, užfiksuotos ir graibomos po visą kūną, nesidrovint įkišti neplautų pirštų į intymiausias kūno ertmes.

Vargšės vokietukės bandė ištrūkti ir šaukėsi pagalbos, bet dauguma praeivių tik nudelbdavo žvilgsnius ir skubėjo pro šalį. Jiems buvo baisu išgarsėti netolerantiškais rasistais. Tik vienas praeivis bandė sugėdinti afrikiečių gaują, tačiau pats gavo per netolerantišką rasisto snapą.

Kai seksualinė pramoga baigėsi, vokietukės suskubo skambinti į policija. Atvykę policininkai sučiupo visą gaują nusikaltimo vietoje, nes negriukai net nematė reikalo kažkur slėptis. O kam – juk naujametinis Kelnas aiškiai parodė, kad už tokias pramogas Vokietijoje realiai niekas negresia?

Paaiškėjo, kad visi 17 gaujos dalyvių – „pabėgėliai“ iš skirtingų Afrikos šalių, pagrinde – iš Gambijos. Buvo suimti trys aktyviausi prievartautojai – 17, 19 ir 20 metų negriukai.

Visi jie yra Mamos Merkel prisikviestos pabėgėlių bangos dalyviai, atsibastę į Vokietiją 2015 m. pabaigoje – 2016 m. pradžioje.

Dviems iš jų jau atsisakyta suteikti prieglobstį Vokietijoje, tačiau bedantė teisėsauga neturi galimybių deportuoti jų iš šalies, todėl jie ramų ramiausiai gyvena Europoje toliau nelegalų statuse. Ir pramogauja Kelno stiliumi.

Pranešama, kad po to, kai moterys oficialiai atpažino užpuolikus, šie buvo paleisti į laisvę už užstatą. Sakyčiau, keistoka užkardymo priemonė nelegaliai šalyje esančių svetimšalių atveju. Bet tokios jau tolerantiškos teisėsaugos tradicijos.

Net neabejoju, kad jokios realios laisvės atėmimo bausmės tie negriukai Vokietijoje negaus. Mes tai suprantame – ir jie tai žino.

Todėl ir leidžia sau tai, ką leidžia.

—————–
O paskui tolerantiška žiniasklaida baisiai stebėsis rinkimų rezultatais ir piktinsis rinkėjų rasizmu bei netolerancija.

Valdžia, kuri de facto negina savo šalies moterų nuo svetimšalių prievartautojų neverta toliau egzistuoti.

Kaip ir spauda, bandanti nutylėti tokius gėdingus pabėgėlių elgsenos ir valdžios bejėgiškumo atvejus.

O gal jūs skaitėte šio ką ką tik nutikusio nusikaltimo paminėjimus mūsų spaudoje?

pagal: welt.de