Pedofilas Ervydas Čekanavičius: Matydavau - Prunskienė su Landsbergiu oraliniu seksu užsiėminėjo

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/silvi... 2016-11-25 13:30:03, skaitė 18713, komentavo 0

Pedofilas Ervydas Čekanavičius: Matydavau - Prunskienė su Landsbergiu oraliniu seksu užsiėminėjo


Nepriklausomybės pribuvėjai: iš kairės E. Čekanavičius, K. Prunskienė, V. Landsbergis

Ervydas Čekanavičius vienas iš Lietuvos socialdemokratų partijos LSDP atkūrimo idėjinių vadų. Gėjus. Atvirai pasisakantis apie Pedofilijos legalizavimą. Asmenybė dvejopa. Vieniems keistuolis, kitiems gydytojas, tretiems iškrypėlis.

Sugrįžkime į 1990 tuosius metus, kai tuo metu buvo viena Sąjūdžio platforma ir komunistų liekanos. Tuo laikotarpiu Lietuva susidūrė su labai įdomiu istorijos vingiu, kadangi tuo metu tebuvo Lietuvoj LKP partija – judėjimas ant TSKP platformos. Kita partija-judėjimas buvo Sąjūdis. 

Paskui jau mutavusi LKP pavirto į LDDP, o galų gale kažkaip į LSDP, o tai jau reiškiasi, kad negalėjo šiaip tiesiog imti ir persivadinti, nes jau buvo LSDP, tai vadinasi, prisijungė prie Čekanavičiaus partijos. O, kad Čekanavičius buvo tas žmogus, kuris paskyrė Algirdą Mykolą Brazauską LDDP o vėliau socialdemokratų vadovu, čia jokia paslaptis. 

Čekanavičius buvo gabus ir įtakingas politikas,bet jis turėjo ir iki šiol tebeturi silpnybę jauniems berniukams. Tiesa sąkant jis juos susirasdavo traukinių stotyse, parsivesdavo pas save, apsvaigindavo rohipnoliu ir tuomet juos išpisdavo. 

Tai buvo tik laiko klausimas, kiek ilgai visa tai vyks, ir jo priklausomumas LDDP leisdavo nebaudžiamam siautėti, ir smagintis su nepilnamečiais berniukais. Reikia priminti,kad Lietuvos Diena yra prorusiškas portalas. Mus finansuoja Kremlius,moka gerus pinigus, tad rašydami apie komunistų partijos ideologą Ervydą Čekanavičių turėjome atsiklausti paties Putino, bet Putinas sakė rašykit apie šitą seną pederastą, jis mums visai nereikalingas. 

Visgi tuo metu gydytojas Ervydas Čekanavičius buvo nepaprasta asmenybė. Dar 1979 metais, tiksliau 1979 m. rugpjūčio 23 d.kartu su žymiais lietuvių, latvių ir estų antisovietinės veiklos dalyviais, pasirašė 45 pabaltijiečių memorandumą.  45 pabaltijiečių memorandumas – tai 1979 m. rugpjūčio 23 d. lietuvių, latvių ir estų patriotų bei antisovietinių veikėjų pasirašytas protesto pareiškimas prieš Ribentropo-Molotovo paktą.

Memorandumas buvo adresuotas Jungtinių Tautų Organizacijos Generaliniam Sekretoriui Kurtui Valdhaimui ir Helsinkio susitarimų baigiamąjį aktą pasirašiusių šalių vyriausybėms. Taip paskelbdami tiesa apie tautų agresiją ir Antrojo pasaulinio karo kaltininkus pasirašiusieji prašė likviduoti karo ir okupacijos padarinius, išvesti svetimą kariuomenę iš Pabaltijo respublikų. 

Pridursiu, jog 1979 metais Lietuva buvo pačios Sovietų Sąjungos žydėjime. 

Pabaltijiečių memorandumas susilaukė plataus atgarsio visame pasaulyje. 1983 m. sausio 13 d. Europos Parlamentas priėmė rezoliuciją dėl padėties Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje – pirmą kartą per visą okupacijos laikotarpį šis klausimas svarstytas autoritetingame tarptautiniame forume. 

Iš žinomesnių memorandą pasirašiusių politikų buvo ir Vytautas Bogušis ir Antanas Terleckas. 

Kad Ervydas Čekanavičius buvo gėjus tai dar nieko, bet jis Nyderlandų precedento atveju Lietuvoje norėjo įkurti Pedofilų partiją. Nežinantiems priminsiu.  2006 m. Olandijoje buvo įkurta Geradarystės, laisvės ir įvairovės partija („Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit”), neoficialiai- Pedofilų partija, kuri siekė įteisinti ne tik pedofiliją, bet ir zoofiliją, o kartu – smurtinę pornografiją.  Kuo tai skiriasi, tarkim, nuo sadizmo?

Amžiaus cenzas lytiniams santykiams, anot šios partijos, turi būti sumažintas, o vėliau išvis panaikintas. Jei ir būtų kažkoks amžiaus cenzas, tai nuo 12 metų. Ervydas Čekanavičius dar 1989 metais,kaip vienas iš Socialdemokratų partijos atkūrimo iniciatorių, norėjo pervadinti Socialdemokratų partiją-Pedofilų partija, ir nedaug trūko,kad naujasis pavadinimas būtų įteisintas. Visgi socialdemokratų lyderiai susiprotėjo ir Ervydą Čekanavičių išmetė iš partijos lauk. Negana to, 1993 metais Ervydą nuteisė už nepilnamečių berniukų tvirkinimą realia laisvės atėmimo bausme. Vėliau paaiškėjo, kad tai buvo politinis susidorojimas, kadangi Ervydas Čekanavičius paviešino nuotraukas kuriose Kazimiera Prunskienė klūpodama suteikia oralinį seksą pačiam Sąjūdžio judėjimo ir Lietuvių tautos patriarchui Vytautui Lanzbergiui.

Paprastai kalbant, Ervydas Čekanavičius, per tuometinės nomenklatūros vakarėlį įamžino prisigėrusių Kazimieros Prunskienės ir Vytauto Lanzbergio seksą, ir šitas nuotraukas išplatino spaudai. Kadangi visa tai pamynė šių dviejų politikų orumą, Čekanavičius buvo įkalintas. 

Ervydas vėliau minėjo, kad norėjo tik pauostyti. Taip ir prisiuostė Ervydėlis, ir laiką iki šiol leidžia kalėjime.