Buvęs saugumietis: Rusijos atakos padarė itin didelę žalą Amerikos demokratinei sistemai, politinei santvarkai

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/buves-... 2016-12-13 03:09:51, skaitė 1406, komentavo 0

Buvęs saugumietis: Rusijos atakos padarė itin didelę žalą Amerikos demokratinei sistemai, politinei santvarkai


Naujai išrinktas JAV prezidentas (dešinėje) visiškai susikompromitavo. Nuotr. ewrepublic.com

 

Buvęs Valstybės saugumo departamento (VSD) darbuotojas Kastytis Braziulis, kaip ir dauguma konservatorių negali atsipeikėti po nesėkmingų rinkimų JAV, kuomet naujuoju prezidentu buvo išrinktas skandalingas populistas, verslininku prisistatantis Donaldas Trampas (Donald Trump).

Konservatorė Rasa Juknevičienė jau kreipėsi į VSD dėl kai kurių svarbių detalių išaiškinimo. O štai K. Braziulis atvirai išsakė savo nuomonę apie naująjį JAV prezidentą, kuris atvirai pasijuokė iš to, kad esą Rusijos programišiai sėkmingai atakuoja Jungtines Valstijas.

„Įsivaizduoju koks dabar yra didelis sujudimas Rusijos žvalgybos SVR centrinės būstinės kabinetuose, koridoriuose, rūkyklose. Visi negali atsidžiaugti sėkmingomis operacijomis nukreiptomis prieš Jungtines Valstijas. Jos tikrai yra sėkmingos, efektingos ir padarė itin didelę žalą Amerikos demokratinei sistemai, politinei santvarkai. Jos tikrai pateks į Rusijos žvalgybos sėkmės istorijas.


K. Braziulis. Nuotr. facebook.com

Kas galėjo įsivaizduoti, kad JAV aukščiausioji valstybės valdžia viešai smerks ir net galima sakyti tyčiosis iš savo valstybės žvalgybos bendruomenės, kurią sudaro 16 žvalgybos agentūrų. Išrinktasis prezidentas D.Trumpas tiesiai šviesiai tvirtina: „Aš jais netikiu“. Jo aplinkos žmonės teigia, kad tie patys žvalgybininkai tvirtino, kad Irako prezidentas S.Huseinas turėjo masinio naikinimo ginklą. Suprask, CIA melavo, tai meluoja ir dabar.

Kas galėjo įsivaizduoti, kad JAV kandidatas į prezidentus D.Trumpas, būdamas dar kandidatu, šauksis Rusijos hakerių pagalbos vagiant ir viešinant daugiau Amerikos Demokratų partijos vadovų laiškų. D.Trumpui yra svarbesnė Rusija už Amerikos politinę Demokratų partiją.

Kas galėjo įsivaizduoti, kad vis dar esantis JAV prezidentas, remdamasis žvalgybų surinktais įrodymais apie Rusijos žvalgybos operacijas prieš JAV, nurodys atlikti išsamesnį tyrimą, o išrinktasis JAV prezidentas išreikštų nepasitikėjimą šalies žvalgybų suteikta informacija ir net iš jos išsityčiotų!!!“, - neslėpė emocijų trimis šauktukais savo įžvalgą socialiniuose tinkluose užbaigęs buvęs saugumietis.

Keli susiję:

Naujai išrinktasis JAV prezidentas Donaldas Trampas vėl stoja į Rusijos pusę  

Konservatorių diplomatas Ž. Pavilionis apsukriai, sumaniai ir lanksčiai persilenkė dvigubai