Dėl „pabėgėlių“ banditizmo kinai vietoj Prancūzijos ir Vokietijos vyksta į Rusiją

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2017-01-19 08:54:26, skaitė 2345, komentavo 0

Dėl „pabėgėlių“ banditizmo kinai vietoj Prancūzijos ir Vokietijos vyksta į Rusiją

Dėl „pabėgėlių“ banditizmo kinai vietoj Prancūzijos ir Vokietijos vyksta į Rusiją

Turizmas sudaro 9 % pasaulio BVP. Turizmo dalis Prancūzijos BVP - 7%. Prancūzija pirmoji pasaulio turizmo kryptis – 81 milijonas (2012 metais). Prancūzijos pajamos iš turizmo 2012 metais 41,8 milijardai eurų. 2015 metais  pagrindinės pasaulio turizmo kryptys buvo: JAV, Kinija, Ispanija ir Prancūzija, jų pajamos iš turizmo buvo $178, $114, $57 ir $46 milijardai atitinkamai. 2015 metais labiausiai išaugo keliautojų iš Kinijos išlaidos - 25%, ir sudarė $292 milijardus. Kinija suteikia didžiausią tarptautinio turizmo prieauglį.

Pabėgėlių“ banditizmo smūgis Prancūzijos turizmo industrijai.

"Breitbart" rašoma, kad turistai iš Kinijos ėmė vengti Paryžiaus, dėl šį miestą užtvindžiusios prievartos ir nusikalstamumo.

Kinijos turizmo agentūrų asocijacijos prezidentas Jean-François Zhou sako, kad dėl banditiškų antpuolių ir apiplėšimų Prancūzija tapo „viena iš blogiausių krypčių užsienio turistams“.

Zhou pasakė, kad dauguma turistų žiūri į Rusiją kaip mažiau pavojingą šalį poilsiui. „Daugumai kinų turistų, svajonė aplankyti Prancūziją ir Paryžių virto košmaru“, -pasakė jis. Išgyvenęs Prancūzijoje 25 metus Zhou pasakė, kad jis patvirtina blogėjančią saugumo padėtį šalyje pastarąjį dešimtmetį ir to pasekoje Paryžius tapo„numeris vienas pagal nusikalstamumo augimą Europoje“. Nors organizuoto turizmo kompanijų boikoto dar nėra, bet atskiros Azijos turizmo kompanijos Paryžiaus boikotą „jau pradėjo“ ir nukreipia turistus į Italiją, Ispaniją, Rusiją. Pranešama, kad dėl „pabėgėlių“ antplūdžio krenta ir Graikijos populiarumas. 2016 metais Graikijos pajamos iš Turizmo sumažėjo milijardu dolerių. 2015 metais buvo 11,7 milijardo dolerių.

Kinijos keliautojai bijo banditizmo ir islamo terorizmo, kuris nužudė 2015 metais Paryžiuje 200 žmonių. Kinijos socialiniai tinklai užpildyti pranešimais ir vaizdais su smurtu prieš kinų turistus, jų apiplėšimais, tai „sukėlė paniką“. Paryžiuje tiesiog nebūna dienos be išpuolių prieš kinų turistus. Ypač kinus sujaudino 80-mečio kino užpuolimas siekiant apiplėšti. Senelis pasipriešino ir buvo sunkiai sužeistas.

2016 metais Prancūziją aplankė 1,6 milijonai kinų turistų, tuo tarpu 2015 metais – 2,2 milijonai. Japonų turistų per metus sumažėjo 39 procentais, iš Korėjos – 27 procentai.

Laikraščio „Parizjen“ žodžiais tai super pelnai Rusijai.

Vokietija iš turizmo valstybės virto terorizmo valstybe.

Vokietija iki prasidedant Merkel valdymo epochai 2005 metais, buvo turizmo šalimi. Turistus viliojo šioje valstybėje tvarka ir saugumas, ir jie su malonumu atvykdavo. Turizmas buvo Vokietijos ekonomikos motoras. Dar 2010 metais į Vokietijos turizmo sektoriuje dirbo 3 milijonai žmonių, o ši ūkio sritis generavo 100 milijardų eurų pajamų, kas sulyginama su mašinų gamybos industrija.

„Bet dabar mes turime Merkel, kuri vadovauja Vokietijos naikinimui“, – rašoma Pi-news. Vietoje ekonomikos motoro – turizmo sektoriaus vystymo, Vokietijoje dabar sklinda perspėjimimai apie gręsiantį terorizmą.

2016 metais po žvėriško kinų studentės išprievartavimo Bochum mieste, Kinijos konsulatas perspėjo savo šalies piliečius imtis visų atsargumo priemonių būnant Vokietijoje. Čia kolegijoje besimokančią studentę kinietę vidury baltos dienos einančia į bendrabutį užpuolė ir nuvilkęs į krūmus žiauriai išprievartavo pabėgėlis-prieglobsčio prašytojas.

Šis teroristinis fonas niekaip neskatins turizmo į Vokietiją, kai dauguma šalių perspėja savo piliečius apie pavojų. Tuo tarpu Vokietijos vyriausybė, nematė būtinybės perspėti savo piliečių apie jiems kylančias grėsmes, pažymima Pi-news ir daroma išvada, kad Merkel valdžia sugrūdo į antrą galą šalies ekonomiką, o dabar ruošiasi piliečius išmaudyti jų kraujyje. Perspėjimai su kaupu išsipildė. Sunku pasakyti, kaip vokiečiai pakenčią šitą kruviną liberalfašistinį Merkel režimą?

Kinijos turistai – ne kvailiai, jie nenori žūti, todėl ėmė vengti Vokietijos.

Kinijos ekspertai prognozuoja turistų srauto iš Kinijos į Rusiją augimą 2017 metais.

Kinijos Sinchuanet 2017 metų sausio 16 dieną rašo, kad „Šiuo momentu Kinija yra pats didžiausias užsienio turistų šaltinis Rusijai“. 2016 metų sausio - gruodžio mėnesiais Rusiją aplankė virš 670.000 kinų bevizių turistų, 40% daugiau negu 2015 metais. Kinai mėgsta apsipirkti Rusijoje, juos vilioja žemas rublio kursas. Rusijos ir Kinijos vyriausybės susitarė pratęsti bevizio kinų buvimo Rusijoje terminą nuo 15 iki 21 dienų. Šiuo režimu gali pasinaudoti grupės nuo 5 iki 50 žmonių.

Sinchuanet prognozuoja, kad 2017 metais apie 800.000 kinų grupių sudėtyje atliks bevizines keliones į Rusiją. Kinijos turizmo operatoriai pažymi, kad kinams Rusija patraukli ir unikali dėl „raudonojo turizmo“ ir turizmo Antrojo pasaulinio karo tema.