Stipriai veikiantis kompresas

Autorius: Petras Dargis Šaltinis: http://petrasdargis.lt/rasinia... 2017-01-30 08:56:20, skaitė 2754, komentavo 0

Stipriai veikiantis kompresas

Neįtikėtina, bet man labai padėjo ši nuotrauką, kurią šįryt radau viename bedievių tinklalapyje. Matyt, bedieviai ją paskelbė dėl juoko.

Nežinau, ar dėl peršalimo, ar dėl menko tikėjimo Viešpats Dievas ir Švenčiausioji Mergelė Marija vakar man atsiuntė kairiosios kojos kelio skausmą. Matyt, sąnario uždegimas. Vakare pasitepiau jį savadarbiais vaistais, skausmas kiek sumažėjo, o rytą jis buvo toks aštrus, kad nebegalėjau pritūpti - tik sukandęs iš skausmo dantis.

Benaršydamas po internetą, aptikau tą nuotrauką, kurioje mano likimo draugas kairįjį kelį buvo apsivyniojęs maistine plėvele, o už jos užkišęs šventą ikoną. Žodžiu, žmogus pasidarė ikonos kompresą.

Ak taip, kompresas!..

Deja, namuose neturėjau švento paveikslėlio, užtat kažkuriame stalčiuje buvo maistinės plėvelės, vatos, marlės, be to, turiu pasidaręs 20 procentų bičių pikio spiritinio tirpalo ir gydomojo kremo, kurį pasigaminu iš bebro, barsuko taukų, bičių vaško ir pikio bei bebro sruoglių spiritinio užpilo. Labai stiprūs vaistai, bet reikia, kad jie nuolatos veiktų skaudamą vietą.

Išmirkiau vatą tuose vaistuose, uždėjau ją ant skaudamos vietos, o kad būtų šilčiau, apvyniojau marle, ant viršaus - maistine plėvele. Visai kaip toje nuotraukoje, tik vietoj švenčiausios ikonos panaudojau savadarbius vaistus.

Skausmas iškart pradėjo slūgti, po kelių valandų eidamas nieko nebejaučiau, o štai vakare jau galiu ir pritūpti. Tikiuosi, po kelių dienų aš jau pamiršiu turėjęs kažkokią problemą.

Jeigu kas nors turite problemų su sąnariais - rekomenduoju.

O jei vietoj savadarbių vaistų būčiau turėjęs ir panaudojęs švenčiausią ikoną? Įsivaizduojat,  koks tada būtų buvęs veikimas!..