Ar Vaidas Lekstutis bus pirmasis nepriklausomos Lietuvos politinys kalinys?

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-02-15 13:55:10, skaitė 8365, komentavo 0

Ar Vaidas Lekstutis bus pirmasis nepriklausomos Lietuvos politinys kalinys?


Vaidas Lekstutis - tikras Lietuvos ir Žemaitijos patriotas!

Ar Vaidas Lekstutis bus pirmasis nepriklausomos Lietuvos politinys kalinys? Lekstutis tai ne Paleckiukas. Paleckiukas yra perkamas. Lekstutis - NE!!!

Jeigu ne naujai išrinkta Valstiečių valdžia, Vaidas Lekstutis būtų buvęs įkalintas. Kad ir kaip lakoniškai nuskambės, bet kietasprandis žemaitis Vaidas, net ir tuos pačius žemaitišku pagrindu suvienytus Valstiečius kritikuoja. Lekstuciui mūsų spec tarnybos siūlė bendradarbiauti su juo ir jo vadovaujamu judėjimu „Būkime vieningi“, bet jis kategoriškai atsisakė.

„Lietuvą valdo ne lietuviai, o Amerika. Mes esame Vakarų kolonija. Lietuva šiandien nėra laisva. Kaip ir tarybiniais metais, taip ir šiandien ji okupuota. Mes priklausome ES, jos įstatymai viršesni už mūsų Konstituciją. Sutinku, kad mano pasisakymai žeidžia kai kuriuos žmones, bet jie šiandien suklaidinti, apgauti. 90 proc. žmonių mano, kad Lietuva nėra nepriklausoma“, - aiškino V.Lekstutis.

Cituojant Lekstutį, kuris mano supratimu yra Lietuviškas Nigel Farage atitikmuo, paklausiu jūsų visų gerbiamieji skaitytojai. O ar kuri nors Lietuvos partija yra suformavusi strategiją, ir paruošusi planą, kaip Lietuva turėtų tvarkytis Europos Sąjungos subyrėjimo atveju?

ES gali subyrėt jau šiais metais!

Pasižiūrėkite kokie Nyderlandų nacionalisto Wilderso Reitingai? Kokie Prancūzijos dešiniųjų lyderės Marine Le Pen reitingai? Ir čia yra nacionalizmas, o ne fašizmas!

Vaido Lekstucio galimas įkalinimas, yra leftistinių Lanzbergistų ir Šimašoidų grupuočių bandymas susidoroti su žmogumi, kuris gali sankcionuoti Lietuvos atsiskyrimą iš Europos Sąjungos. Vaidas Žemaitis taip pat gali panaikinti Lietuvos kariuomenę, ir visas Lietuvos militarizavimui skiriamas lėšas skirti ligoninėms, švietimui, moksliniams tyrimams, sveikatos apsaugai ir likusiai žmonių gerovei.

Vaidas Lekstutis, tai Lietuvos Nelsonas Mandela, kuris priešinasi žydų įsigalėjimui Lietuvoje. Aš nežinau ar Vaidas yra tas žmogus, kuris tapęs vienu iš Žemaitijos sukarintos nacionalistinės grupuotės lyderiu užkurtų žydams ir čigonams pečius, bet aš nenorėčiau, kad jis imtųsi smurto žydų, arabų, čigonų ir kitų homoseksualistų atžvilgiu. Lietuva turi ir kitą Lietuvos nacionalistų lyderį Julius Panka .Aš esu labai prieš tuos visus skinheadų judėjimus, todėl kai kalbu apie nacionalizmą, aš kalbu kaip apie reiškinį-neišvengiamybę.

Vaidas Lekstutis –skatina atkreipti dėmesį į nevaldomą musolmonų ir arabų antplūdį į mūsų šalį. Liberastai su Lanzbergistais slapta jau perkėlė virš 10 000 pabėgėlių, tik jūs jų nematot, nes jie iškart išvyksta į Vokietiją, Prancūziją, Nyderlandus. Už tariamą jų apgyvendinimą, rūpinimasi jais leftistinių lervų valdomos parazitinės viešosios įstaigos savo čiuptuvais siurbia šimtus tūkstančių eurų.

Visa tai Lekstutis viešina, ir jis kaip žmogus agitavo visus žemaičius nebalsuoti už liberalus ir konservatorius. Taip ir įvyko. Žemaičiai nubalsavo už Valstiečius, ir Valstiečiai laimėjo, ir dabar visi yra labai patenkinti, bet Vaidas Lekstutis nori, kad Valstiečiai imtųsi griežtų veiksmų prieš visas Lietuvos nacionaliniui saugumui kenkiančias leftistines lervas, ir jis nori glaudesnių santykių su Rusija, nes labai daug fabrikų, gamybininkų, verslininkų negali nieko išvežti į Rusiją pardavimui. Todėl jie išvyksta iš Lietuvos į Angliją, Norvegiją dirbti. Jie nenori niekur išvykti. Jie nori žmonės Lietuvai dirbti, bet kaip jie gali dirbti, jeigu vos užsiminus apie gerus ryšius su Rusija, žmogus pradedamas tampyti po teismus.

Vaidas Lekstutis, darbštus, dviejų vaikų tėvas, buvo teismo įpareigotas niekur neišvykti. Teisėsauga atliko kratas, ir jo bute, sodyboje, matant jo mažamečiams vaikams, išnaršė visus ūkinius pastatus, kompiuterio diską, viską ką įmanoma. Ir teisėsaugininkai, prokuroras, aš pats matau, jie tai darė nenorėdami, nes jie jautė gėdą, bet jie buvo priversti tai daryti, nes aukščiausia vadovybė jiems liepė tiesiog iškrėsti Lekstucio namus, ir be naudingų rezultatų negrįžti.

O prokurorui matomai buvo pažadėta aukštesnis postas, jeigu pavyks Lekstutį įkišti už grotų. Įkišti už tai, kad facebook kažką kažkur parašė, kad Lanzbergius tautos kiršintojais išvadino. Aš, net neabejoju, kad pats prokuroras S. Galminas būtų Vaido pusėje, bet Galminui yra liepta, susidoroti, nes jeigu Galminas nepaklustų su tuo pačiu Galminu prokurorų klanas susidorotų.

Teisingai žurnalistas Grabauskas sako, kad Lietuvoje politiniai persekiojimai jau tampa kasdienybe. A. Paleckio, J. Leko, D. Raugalienės,  Aurimas Drižius, to paties G. Grabausko, D. Šulco, R. Plungės, E. Satkevičiaus bylos ir daug kitų bylų - tai tipiškos politizuotos bylos. Pastaruoju metu persekiojimai stiprėja. Masinės kratos, pastovūs grasinimai aktyvių žurnalistų ir visuomenininkų atžvilgiu, šįmet pradėtos konkrečios politinės bylos V. Lekstučio, O. Titorenko,  Žilvinas Razminas ir kai kurių kitų aktyvių piliečių atžvilgiu, neteisėti H. Juodiškos, B. Mikulėno, V. Jokimo, Ch. Bargmano ir kai kurių kitų aktyvių piliečių sulaikymai, G. Grabausko, K. Voiškos, R. Puodžiūno, Milda Bartasiunaite, J. Valiukėno ir kai kurių kitų piliečių iškvietimas į policiją, kuomet jiems pateikti grėsmingi prokurorų raštai ir pravestos apklausos, kuriose klausta net taip - „Kodėl pasisakėte prieš euro įvedimą?“ rodo, jog nuo politinių persekiojimų pereinama į politines represijas – kai vykdomas sistemingas ir nuožmus korumpuotiems valdantiesiems klanams trukdančių žmonių veiklos užkardymas.

Iš patikimų teisėsaugos kanalų sužinojau ir faktus, kad realiai visi šitie žmonės yra sulaikinėjami pateikiant kompromatus. Paprastai kalbant, teisėsaugininkai, prokurorai, tie patys teisėjai gauna spaudimą iš dešiniųjų politikų. Nori išsaugoti savo darbo vietą, persekiok ir sodink tuos kuriuos reikia. Spyriosiesi, pats būsi sunaikintas.

Kas jau kas, bet Lanzbergistinio flango atstovai puikiai moka sukiršinti ištisas profesines grupes. Pasakysiu ir dar kai ką. Juodvarniai-niekur nedingo. Jie jaučiasi išduoti. Jie suprato, kaip Lanzbergio grupuotė manipuliavo jais, ir kaip gražiai buvo manipuliuojama Maskvyčiu. Konservatoriai pirma pasinaudojo mūsų savanoriais, o po to juos nuteisė. O jie pačiam Brazauskui buvo paruošę devinto kalibro kulipką. Juodvarniai, tai 40 metų skaičiuojanti organizacija. Ilgą laiką veikusi kaip dešiniojo flango slapta karinė struktūra savo laiku šalinusi tiek mafijos atstovus, tiek korumpuotus saugumiečius ir VSD karininkus. Jie pašalino ir Jurą Abromavičių. Negi galvojate, kad Gaidjurgio žmonės šaip sau pašalino Klaipėdos skyriaus KGB operatyvininką Voldemarą Česnaitį?

Įdomu, ar Gaidjurgis saugumiečiams parodė įrašą su buvusiu Klaipėdos vyriausiajam policijos komisariato (VPK) vadovavu Vaclovu Narmontu, kuriame komisaras įvardijo užsakovus.

To meto Leftistinė Lietuvos žiniasklaida visuomenės akyse bandė paversti vieną iš Lietuvos patriotų Žilviną Razminą marginalu ir bandė jį apkaltinti Kryžkalnio memorialo susprogdinimu. Matote visas bardakas prasidėjo būtent tada, kai konservatoriai patikėjo, kad visą valdžią gali perimti į savo rankas. Jie manė, kad Sąjūdis – nieko vertas, išskyrus juos pačius. Kovą su Lietuvos Demokratine Darbo partija jie pralaimėjo. Tai konservatoriams tapo nepakeliama našta. Tada visa Vytauto Landsbergio aplinka bandė pritraukti neformalių žmonių, ir taip išdūrė patriotus savanorius. 1992–1993 m. konservatorių kompanija pritilo, nes dar nepasitraukę iš Lietuvos rusų kariškiai turėjo nemažai šansų įsitvirtinti valdžioje.

Kaip žinome, 1993-iųjų rugpjūčio 31-ąją iš Kauno geležinkelio stoties išlydimas paskutinis Rusijos oro desantinės kariuomenės dalinys. Tų pačių metų rugsėjo pradžioje Lietuvoje viešint Jonui Pauliui II į netoli Kauno esančius Lekėčių miškus su ginklais pasitraukia nemažas būrys Krašto apsaugos savanoriškųjų pajėgų savanorių, vadovaujamų Jono Maskvyčio.

Po septynerių metų, 2000-ųjų spalį, J.Maskvytis bus nuteistas ketverius metus kalėti už nelegalaus rusų gamybos ginkluotės arsenalo laikymą. Kaip prisipažins teisme buvęs tariamo savanorių maišto lyderis, ginklai buvo įsigyti iš Rusijos specialiosios (žvalgybinės-diversinės) paskirties 108-ojo pulko, dislokuoto Kaune, Panemunėje, karininkų.Lanzbergio gaujos išdurti Lietuvos patriotai buvo aprūpinti ne tik Rusijos elitinio desantininkų pulko amunicija, bet ir SSRS generalinio štabo kariniais topografiniais žemėlapiais, kuriuos 1988 m, Atgimimo išvakarėse, liepęs patikslinti vienas iš sovietinės karinės žvalgybos šefų.

Pakaunės miškuose kilęs savanorių sukilimas, tai politikų suorganizuotas maištas. „Juk tai pripažino ir dabar jau amžiną atilsį Valadkai į snukį davęs Algirdas Patackas. Ne kas kitas, o būtent Patackas rašė manifestus savanoriams. Pagrindinis jų tikslas buvo sukurti kūną, kuris valdančiajai partijai įteigtų, kad reikalingi priešlaikiniai rinkimai. Tačiau, net ir šio perversmo konservatoriams nepavyko surengti. Tuo metu sukviesti savanorių vadai tiesiai pareiškė, kad prie šio maišto neprisidės. Galiausiai J.Abromavičius viešai įvardijo neapykantos kurstytojus ir atskleidęs šią informacinę bomba iškart buvo susprogdintas.

Savi sprogdino savus, o Konservatoriai gražiai visus išdūrė. Kas dar liko gyvas, tuos tie patys konservatoriai susodino į kalėjimus, o dabar po 26 metų konservatorių žmogus, nors šiaip tikrai nekvailas žvalgybininkas Audrius Bačiulis vėl bando žaisti patriotizmo korta ir skatina savanorius ginkluotis ir bandyti slapta pašalinti Ramūną Karbauskį.

Aišku tada Lanzberginiai dar ir kaip išsigando ir kai kurie veikėjai rimtai svarstė, kad skandalingas Bražuolės tilto susprogdinimas įžiebs konfliktą su Rusijos kariuomene. „Po šio įvykio kovingumu ir teisybės ieškojimu garsėjusiam J.Abromavičiui psichologinė motyvacija buvo milžiniška. Kitokio mechanizmo, kaip politinio, šioje istorijoje įžvelgti nebuvo įmanoma. Lietuvos ryšiai su Vakarais buvo pakankamai intensyvūs. Juk prorusiškoms jėgoms nebuvo tikslo sprogdinti tokio objekto. Akivaizdu, kad sprogdintojai taikėsi į karinį transportą, judantį į Kaliningradą

Taigi J.Abromavičius pradėjo tyrimą. Tai buvo pavojinga, nes tyrimas kenkė konservatoriams. Kiek žinau, J.Abromavičius krašto apsaugos ministrui Česlovui Stankevičiui išsiuntė faksogramą, kurioje buvo išdėstęs, kad paskelbs savo surinktą medžiagą apie tariamus Bražuolės sprogdintojus. Tačiau paskelbti šių duomenų jis nespėjo, nes po jo automobilio dugnu buvo pritaisytas sprogmuo.

Kad prie visų trijų iki šiol teisėsaugos neištirtų sprogdinimų prisidėjo žmonės iš tos pačios grupės: „Lietuvos ryto“ redakcijos susprogdinimas – tai labai aiškiai atlikta bauginimo akcija. Kad ir kurį laiką po to žiniasklaidoje neretai linksniuotas V.Landsbergio lūpomis ištartas terminas „bombikės“ sukelia įvairiausių minčių.“Todėl Vaidas Lekstutis yra visiškai teisus naudodamas terminą STOKHOLMO SINDROMAS, nes vos prieš savaitę Lietuvos Rytas perėjo į savo buvusių priešininkų pusę.

Kai Vainauską su Paksu ėmė, visa tai kone tiesiogiai transliavo STT. Gali būt, kad Vainauskui buvo iškeltas ultimatumas. Arba dirbi su mumis arba Lietuvos Rytas bus sunaikintas, ir žmogus galimai palūžo. Kad ir kokie tarpusavio konkurentai buvo, bet būtent Lietuvos Rytas ir Respublika buvo tie dienraščiai, kurie nepasiduodavo Konservatorių provokacijoms. Kad ir kokia bjauraus būdo moteriškė yra Janutienė, bet ji ko gero yra vienintelė žurnalistė galinti reabilituoti Vaidą Lekstuti.

Lekstučio paskyroje prokuroras.Galminas dar įžvelgė sapalionių ir apie vokiečius – stebimasi, kodėl jie esą „sudeginę daug žydų nesuteikdami jokio šanso jiems atvirsti iš ekonominių žudikų į normalius žmones, šiandien yra mūsų sąjungininkai“.

Vaidui taip pat reikėjo teisme įrodinėti ir atsiprašinėti dėl teiginių, kad Lietuva kartu su žemaičiais, rusais, baltarusiais ir lenkais kartu gynėsi nuo „kryžiuočių iškrypėliškos pasaulėžiūros. Tai yra absurdas. Visi prokurorų kaltinimai Žemaitijos patriotui yra absurdas. Visa tai kainuoja begalę moksčių mokėtojų pinigų. Ar po velniais nėra daugiau ką tirti, nei bandyti į belangę patupdyti kietakaktį žemaitį vien už savo įsitikinimus?

Valdžioje dabar Valstiečiai. O Valstiečiai užtikrina žodžio laisvę. Pagarba Vaidui Lekstuciui. Pagarba Ramūnui Karbauskiui. O dabar jums gerbiamieji skaitytojai pateikiu itin nuo žiniasklaidos slepiamą Vaido Lekstucio teismo audio įrodymą.

Vakar už facebook įrašus buvo teisiamas žemaitis Lekstutis, siandien galiu būti teisiamas aš, o rytoj būsi teisiamas tu skaitytojau. Peržiūrėję šį nuo visuomenės itin saugojamą video-audio įrašą jūs suprasite, kas vyksta visai šalia jūsų. Kol kas Vaidas Lekstutis dar gali būti su savo mylima šeima, su savo dviem mažais vaikučiais.

O Lanzbergio šutvės apgauti Lietuvos savanoriai patriotai jau nuteisti.