Skandalingoji politikė Šakalienė - pilkoji žiniasklaidos kardinolė? Tokio žurnalistinės korupcijos skandalo Lietuvoje dar nebuvo!

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2017-02-19 18:41:58, skaitė 5193, komentavo 1

Skandalingoji politikė Šakalienė - pilkoji žiniasklaidos kardinolė? Tokio žurnalistinės korupcijos skandalo Lietuvoje dar nebuvo!


Kieno ta ranka, ant kurios tupi VAIKŲ PREKYBOS agentė - išgama Dovilė Šakalienė?

Tai sakote, sąmokslo teorijos apie už virvučių tampomą žiniasklaidą ir nežinia kieno pinigais apmokėtą įstatymo stūmimą - gryna nesąmonė?

Deja, dokumentai ir faktai sako, kad būtent taip ir yra!

Pasirodo, spaudoje sukurstyta masinė psichozė ir jos dėka skystakiaušių Seime prastumtas Šakalienės įstatymas yra politikierių kartu su parsiduodančiais žurnaliūgėlėmis organizuotas sąmokslas.

Paviešinti skandalingi Seimo narės D.Šakalienės vadovaujantys laiškai žiniasklaidos atstovams, kuriuose liūdnai pagarsėjusi politikierė duoda "nepriklausomiems žurnalistams" privalomus parėdymus - ką galima kviesti į laidas, o ko ne ir nuleidžia jiems vykdyti komunikacijos planą!

Bei kviečia juos į slaptus instruktažus Mano Guru salotų bare.


Khhm, nežinau, kurie iš laiškuose išvardintų žurnalistų realiai dalyvavo sąmoksle ir kažkaip pastimuliuoti klusniai vykdė Seimo narės Šakalienės vadovaujančius parėdymus, o kurie drįso nepaklusti, bet akivaizdu, kad visi jie turėtų tapti rimto tyrimo dėl galimos korupcijos žiniasklaidoje objektu!

Visuomenė turi teisę išgirsti atsakymus - kodėl biudžetinės televizijos ir komercinių žiniasklaidų žurnalistai pamynė savo priedermę ir pareigas, klusniai vykdydami Seimo narės Šakalienės nurodymus ir instrukcijas bei dalyvaudami jos organizuotame sąmoksle apgaule prastumiant Seime kontroversišką įstatymą!

Dabar aišku, kaip taip nutiko, kad visuomenė buvo įžūliai apgaudinėjama mūsų žiniasklaidos, pateikusios narkomanų-sadistų poros pramogai nukankintą vaiką kaip neva perdėm griežtų tėvų, baudusių vaiką "už neišmoktus skaičius" fizinėmis bausmėmis atvejį.

Na ir labai nustebsiu, jeigu Seime nebus sukurta speciali Komisija Šakalienės veiksmams ištirti ir apkaltai inicijuoti. Nes tokio įžūlaus visuomenės apgaudinėjimo, stumiant žalingus įstatymus pasitelkiant nežinia kieno finansuojamą politikų ir galimai korumpuotų žurnalistų sąmokslą, Lietuvoje dar nebuvo!

Nebūkime avinai, gerbiamieji - reikalaukime tyrimo, Šakalienės apkaltos bei parsidavusių žurnalistų profesinės mirties!

---
Agnė Širinskienė

"Vaikų nemušimo" įstatymo priėmimo užkulisiai: buvo ne tik diskusijos Socialinių reikalų ir darbo ministerijoje, bet ir aiškios, e-paštu išsiuntinėtos, nuorodos žiniasklaidai, ką ir kaip skelbti, ką ir kada kviestis į laidas. Studijoje - dauguma tų žmonių, kurių kviestis į laidas tas dvi savaites nerekomendavo.

---
Tomas Baranauskas

ŠAKALIŠKŲ ĮSTATYMŲ UŽKULISIAI: Va kur įdomus momentas: spekuliuojama tuo, kad žudomi vaikai, o persona, tiesiogiai atsakinga už tai, kad valstybės institucijos demonstruoja neveiklumą ir nevykdo įstatymų, Edita Žiobienė, įtraukiama į Šakalienės rekomenduojamų naujojo įstatymo propagandistų sąrašą!

Pareigūnas, atsakingas už valstybės institucijų neveiklumą, dalyvauja propagandinėje kampanijoje, kurioje tas pats neveiklumas naudojamas kaip propagandinis argumentas! O juk būtent Edita Žiobienė atsakinga už to argumento "pagaminimą"... Tad kyla klausimas, ar sąlygos žudyti vaikus nebuvo sudarinėjamos - valstybės neveiklumas skatinamas - specialiai, vardan ideologizuoto įstatymo prastūmimo?

---
Nurlan Kamatayev

---
Milda Bartasiunaite

Kadangi "Šakalienės įstatymas" žalą vaiko tapatybei įvardina kaip smurtą - vienareikšmiškai turės būti paiimti vaikai iš visų LGBT porų. Prieš įstatymą visi lygūs.

O Šakalienė kartu su mokslininkais pripažįsta, jog vienos lyties šeimose augančių vaikų raidai kenkia du tėveliai ar dvi mamytės.

http://kaunozinios.lt/…/nieko-isskyrus-tiesa-dovile-sakalie…
Gabrieliūtės citata iš čia: http://manoteises.lt/…/istatymai-nesaugo-lietuvos-homoseks…/