Visi globalistų valdomi zombiai tiesiog drąskosi masinėje ekstazėje dėl kiekvienos iš šių mirčių

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2017-02-21 00:07:44, skaitė 3154, komentavo 0

Visi globalistų valdomi zombiai tiesiog drąskosi masinėje ekstazėje dėl kiekvienos iš šių mirčių

Per labai trumpą laiką Rusijos diplomatinis korpusas prarado daug savo darbuotojų:

2016-12-19 - Turkijoje demonstratyviai nužudomas Rusijos ambasadorius Andrejus Karlovas. Tą dieną oficialiai buvo patvirtinta D.Trampo pergalė prieš globalistų klano atstovę H. Klinton JAV prezidento rikimuose.

Vėliau ambasadoriaus žudiko nuotrauka nusikaltimo metu, globalistų žiniasklaidos yra paskelbiama „metų fotografija“.

2017-01-09 - Graikijoje Atėnuose nužudomas Rusijos konsulas Andrejus Malaninas.

2017-01-26 - Indijoje nužudomas Rusijos pasiuntinys Aleksandras Kadakinas. Praėjus mėnesiui, kai 2016-12-25 Sočyje keistomis aplinkybėmis nukrito avialaineris Tu-154 su į Siriją skridusiai Aleksandrovo choro artistais.

2017-01-19 prieš televizijos kanalą Russia Today surengia bendrą vieningą provokaciją Facebook, Twitter ir Youtube, bandydami užblokuoti Rusijos žinių kanalą prieš JAV prezidento inauguraciją.

2017-02-19 Rusijos prezidentas V. Putinas pasirašo labai svarbų dekretą dėl Donbaso ir Lugansko respublikų pasų pripažinimo Rusijos teritorijoje, kuris yra pagaliau ilgai lauktas Rusijos realus atsakymas į 2014-05-11 vykusį Rytų Ukrainoje referendumą dėl prisijungimo prie Rusijos. Šis dekretas stipriai smogė nusikalstamam Ukrainos chuntos režimui, kontroliuojamam Rotšildų klano.

Ir štai šiandien staiga miršta puikus Rusijos atstovas Vitalijus Čiurkinas - lyg tai būtų šlykštus niekšiškas globalistų atsakymas Rusijai už jos nepriklausomą savarankišką politiką. V. Čiurkinas mirė dėl širdies smūgio, prieš pat savo 65-ąjį gimtadienį, kas taip pat simboliška - globalistai labai mėgsta daryti nusikaltimus su gilios simbolikos potekste.. Prieš mėnesį 2017-01-20 JAV prezidentas D. Trampas oficialiai pradeda eiti JAV prezidento pareigas, prieš globalistų valią tampa JAV prezidentu.

Lyg papildomai Sirijoje valdoma fugaso mina susprogdinamas kolonoje važiavęs džipas su Rusijos kariniais patarėjais iš Sirijos sutaikymo grupės. Būtent tas džipas, kuriuo važiavo Rusijos kariškiai. Keturi kariai žuvo, du kritinės būklės gydomi ligoninėje.

Ir visi globalistų valdomi zombiai tiesiog drąskosi masinėje ekstazėje dėl kiekvienos iš šių mirčių...