SISTEMINIAI parazitai išsigando Vaido Lekstučio populiarumo - "Lietuvos rytas" gavo zadaniją

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://lietuvosdiena.lrytas.lt... 2017-02-24 22:22:03, skaitė 8174, komentavo 0

SISTEMINIAI parazitai išsigando Vaido Lekstučio populiarumo -


Vaidas Žemaitis Lekstutis protina berazumius

Štai kaip į Vaido Lekstučio skrydį į valdžios Olimpą operatyviai sureagavo SISTEMĄ aptarnaujantis Masinio Durninimo Organas "Lietuvos rytas" - jau kitą dieną išleisdamas paskubomis sukirptą pusfabrikatį, net su neišrankiotom gramatinėm klaidom.

Prokurorų kirtis bedarbiui – už rašliavą apie gėjus, politikus ir žydus

V.Lekstutis žodžio laisvę, regis, suvokia kaip galimybę šnekėti apie visus ir viską, kas tik šauna į galvą.

Savo anoniminėje "publikacijoje" Lietryčio presstitutės (tikriausi - Evelina Valiuškevičiūtė, nes tai jos braižas parsidavinėti už ubago kapeiką, kepant beformius pezalus), bando paveikti Klaipėdos teisėją, kuri už nepilnų dviejų savaičių skelbs nuosprendį idioto prokuroro Galmino sufabrikuotoje byloje. Taip valdžiagyvių paklodės bando pateikti būsimą Žemaitijos ir Lietuvos žmonių prezidentą, "kaip įmanoma prastesniu rakursu".


Galimai idiotas S. Galminas, labai trokštantis užsitarnauti perkėlimą iš Klaipėdos į SOSTINĘ

Specialiai vartojami niekinantys žodeliai ir frazės:

"rašliava";
"kas tik šauna į galvą" - tarytum žmogaus mintys, tai toks šūdniekis pokšintis galvoje kaip petarda;
"bedarbis" - nors Vaidas dirba sau ir šeimai;
"už socialiniame tinkle kurstytą neapykantą seksualinėms mažumoms" - nors nuo kada išsigimėlius konservatorius ir liberastus pavadinti tuo kuo jie yra - pederastais ir pedofilais, yra niekinimas?
"kitokios tautybės žmonėms" - nutylint, kad visos tos "kitos tautybės" tai yra viena vienintelė, save pasiskelbusi "pasaulio viešpačiais" ir "Dievo išrinktąja tauta" - žydai, iš kurių Vaidas kaip tik kvietė mokytis sumanumo ir sugebėjimo apginti savo interesus;
"užgaulius atsiliepimus apie tremtį" - o už šituos žodžius, kiekvienas tremtinys gali spjauti pirmai sutiktai Lietryčio kurvai į jos kurviškas akis, nes tai jos tyčiojasi iš Lietuvių Tautos nelaimių, meluodamos ir apkalbinėdamos žmones.

Mielieji, neturėkime iliuzijų - išgamos, kurie sajūdistinio perversmo metu užgrobė valdžią - geruoju jos neatiduos. Jų sukurta vogimo-priespaudos-durninimo sistema, kartu su visais šūdryčiais, delfinariumais, 15minutiniais valkatomis jiems tarnaus iki paskutinio sunaikinto lietuvio.

Norime kitokios Lietuvos? Kitokios visuomenės? Deja, tačiau ją turėsime SUSIKURTI PATYS.

O tam visų pirma reikia nusikabinti nuo ausų makaronus ir pagaliau SAVO PAČIŲ PASTANGOMIS virsti žmonėmis.