Oskarus palydint: Pederastą negrą kinoekrane perspjauti gali tik pederastas-žydas-holokauste

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2017-02-27 18:40:07, skaitė 3958, komentavo 0

Oskarus palydint: Pederastą negrą kinoekrane perspjauti gali tik pederastas-žydas-holokauste

Šiemet, vos tik išgirdęs, kad Oscarų konkurse dalyvauja filmas apie juodaodžio homoseksualisto asmenybės brendimą nelengvomis negrų geto sąlygomis iškart pasidomėjau: ar tarp nominantų yra filmas apie žydo homoseksualisto likimą Holokausto metais?

Išgirdęs atsakymą, kad ne, šiemet tokio filmo nėra, jau tvirtai žinojau - kas bus Oscaro 2017 laimėtojas geriausio filmo kategorijoje.

Atspėti nebuvo sunku, prisiminus praėjusių metų afroamerikiečių lyderių rypavimus ir minimaliai suvokiant mažumų hierarchiją USA ir Hollywoodo kontekste.

Filmą apie negro gėjaus brendimą galėjo nugalėti tik filmas apie gėjaus žydo likimą.

Ir ne šiaip eilinio žydelio, pamėgusio seksą su savo lyties atstovais - to esamame kontekste galėjo ir nepakakti - bet žydų tautybės homoseksualios Holokausto aukos likimas!

Ir kadangi šiais metais tokio filmo sukurta nebuvo, Geriausio 2017 m. filmo laurai pelnytai atiteko filmui MOONLIGHT.

Sveikinu visus Lietuvos afroeuropiečius, seksualinių mažumų atstovus, pažangios visuomenės dalies lyderius bei šiaip tolerantiškus žmones su įspūdinga kultūrine pergale!

---------------------
P.S. Užbėgdamas už akių klausimui - ar eisiu žiūrėti to šedevro? - galiu tvirtai atsakyti, kad ne, neisiu. Kodėl turėčiau mokėti pinigus už propagandinę medžiagą ar net gaišti tam savo trumpo gyvenimo valandas?