Krikščionys išmiršta, LGBT veisiasi

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/krikscionys... 2017-03-22 10:53:01, skaitė 2495, komentavo 0

Krikščionys išmiršta, LGBT veisiasi

Amerikoje sparčiai mažėja krikščionių skaičius, tačiau šventa vieta, kaip žinia, tuščia nelieka, evangelistus keičia LGBT. Procesas įgauna tokį grėsmingą pobūdį, kad laikas perrašyti žinomą frazę ant dolerių banknotų „In god we trust“. „I gay we trust“ labiau atitinka dabartines Amerikos realijas. Jau greitai, jeigu neįvyks radikalių permainų visuomenėje, LGBT piliečių skaičius viršys krikščionių skaičių.

Ypatingai sodomijos augimo tempai auga tarp gimusių po 1980 metų piliečių. Apie tai liudija Gallup tyrimai. Kitaip sakant. Krikščionių pakeitimo homoseksualistais procesas iš šalies atrodys visiškai natūraliai: krikščionys miršta nuo senatvės, o jaunimas renkasi „laisvą“ meilę.

Per pastaruosius keturis metus Amerikoje LGBT atstovų pagausėjo dviem milijonais, ir tai, beje, paneigia mitą, kad homoseksualistais gimstama, o ne tampama. Bendras homoseksualistų, lesbiečių ir transgenderių skaičius šiuo momentu Amerikoje siekia daugiau kaip dešimt milijonų žmonių ir daugiau kaip pusė jų jaunesni nei 35 metų amžiaus.

Galima, žinoma, kalbėti apie bendrą liberaliosios paradigmos degradaciją, kuri veda į iškrypimų gausėjimą visuomenėje, tačiau sunku nepastebėti Obamos administracijos pastangų homoseksualizuojant visuomenę.

Obama smarkiai pasistengė, kad homoseksualistų skaičius JAV padidėtų. Ko vertas jau vien vienalyčių santuokų įteisinimas visoje šalie teritorijoje. Jeigu paseksime LGBT atstovų gausėjimą pagal odos spalvą, tai didžiausias pagausėjimas per paskutinius keturis metus stebimas tarp juodaodžių – dar vienas puikus Obamos prezidentavimo rezultatas.

Obamai reikėtų įteikti dar vieną premiją – už tradicinių vertybių sugriovimą. Nobelio taikos premiją jis gavo avansu, o šitos jis visiškai užsitarnavo. Tikriausiai nė vienas Amerikos prezidentas nenuveikė daugiau, kad sugriautų Amerikos visuomenės pagrindus. Tėvai-įkūrėjai ploja Barakui atsistoję.