Vakarų civilizacija, yra didžiausias karo nusikaltimų aktorius žmonijos istorijoje.

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/perma... 2017-04-18 15:42:15, skaitė 2664, komentavo 0

Vakarų civilizacija, yra didžiausias karo nusikaltimų aktorius žmonijos istorijoje.

Kai kas bamba ant manęs, kai aš JAV-UK-NATO gaują vadinu, pagrįstai visu 100 % vadinu, karo nusikaltėlių gauja, tačiau tai yra tokia pati objektyvi tiesa, kaip šiandien yra Velykos ar rytoj bus antradienis. Ir aš nesu vienas, tokių yra labai daug. Vienas iš jų yra pats tikriausias amerikietis, ir jis savo karo nusikaltėliams piktų tiesos žodžių negaili. Jeigu JAV valdo debilai ir karo nusikaltėliai, tai kokie išgamos siautėja JAV kolonijose?...

Paul Craig Roberts: debilų ir karo nusikaltėlių vyriausybė

Paul Craig Roberts, amerikiečių politologas, ekonomistas, buvęs prezidento Reigano patarėjas. (Sutrumpinta).

Gėda būti amerikiečiu. Mūsų šalis turi keturis iš eilės prezidentus karo nusikaltėlius.

Bilas Klintonas - NATO bombardavo Jugoslaviją.

Dž.Bušas - intervencijos į Afganistaną ir Iraką, JAV oro smūgiai Pakistane ir Jemene.

B. Obama - panaudojo NATO tam, kad sunaikinti Libiją ir pasiuntė samdinius sunaikinti Siriją.

D.Trampas - jis atakavo Siriją ir tapo karo nusikaltėliu pačioje savo prezidentavimo pradžioje.
Kartu su Vašingtono vasalais iš Europos, Kanados ir Australijos, Jungtinės Tautos taip pat dalyvavo šiuose karo nusikaltimuose. Galbūt kartu su ES, JAV, Australija ir Kanada, karo nusikaltimų tribunole turi būti teisiamos ir JTO?

Vakarų civilizacija, jei tai yra civilizacija apskritai, yra didžiausias karo nusikaltimų aktorius žmonijos istorijoje.

Šie karo nusikaltimai, įvykdyti keturių JAV prezidentų, nužudė ir suluošino milijonus civilių. Milijonai nelaimingų pabėgėlių, kurie atvyko į Europą, Didžiąją Britaniją, JAV, Kanadą ir Australiją, atsinešė su savimi problemas.

Skirkime dėmesio begaliniam nepagrįstam policijos smurtui prieš Amerikos piliečius. Policija žudo daugiau , nei kas nors kitas, ir priešingai narkotikų gaujoms, kurios kovoja tarpusavyje dėl teritorijos, policijos smurtas turi tik vieną priežastį - polinkį smurtauti.

Smurtas yra Amerika. Amerika yra smurtas. Silpnapročiai liberalai kaltina ginklų savininkus, tačiau smurto šaltinis visada yra valdžia. Štai kodėl tėvai-įkūrėjai mums davė Antrąją pataisą. Tai ne ginklų savininkai visiškai arba iš dalies sunaikino aštuonias valstybes. Tai už mokesčių mokėtojų pinigus apginkluota JAV vyriausybė smurtauja.

Pradedant nuo debilo Klintono, kiekviena JAV vyriausybė pažeidė arba pasitraukė iš susitarimų su Rusija, kuriais buvo siekiama sumažinti įtampą ir branduolinio karo rizikos pavojų. Vašingtonas melavo aiškindamas savo agresyvius veiksmus Rusijos atžvilgiu, kaip antai - priešraketinės gynybos nuo Rusijos sienos yra būtina, siekiant apsaugoti Europą nuo (neegzistuojančių) Irano branduolinių balistinių raketų.

Obamos režimas toliau melavo.

Ar jūs žinote, kad Rusija yra tokia galinga, o NSA ir CŽV yra tokios silpnos ir bejėgės, kad Rusija gali nulemti rinkimų JAV rezultatus? Žinoma, jūs girdėjote bent tūkstantį kartų, kad Rusija įsiveržė į Ukrainą (Vašingtono marionetė vis dar sėdi Kijeve)? Nereikia turėti IQ virš 90, kad suprasti, jeigu Rusija įsiveržtų į Ukrainą, jos jau nebūtų. Ar žinote, kad Rusijos prezidentas, kuris pagal tarptautines apklausas yra labiausiai gerbiamas lyderis pasaulyje, anot Hillary Clinton - "naujasis Hitleris"?

Dabar mes turime gėdingą Trampo CŽV direktorių Maiką Pompeo, galbūt jis yra pats kvailiausias žmogus Amerikoje. Čia mes turime aukščiausio laipsnio idiotą. Šitas idiotas apkaltino Julianą Assange'ą ryšiais su diktatoriais, jis tariamai su Rusijos pagalba griauna Amerikos hegemonijos saugumą. Tai todėl, kad "WikiLeaks" publikuoja medžiagas iš oficialių šaltinių, kurie atskleidžia nusikalstamą JAV vyriausybės veiklą. "WikiLeaks" nevagia dokumentų, jie juos gauna iš informatorių, kurie pavargo toleruoti JAV vyriausybės melą ir amoralumą.

"Ką mums daryti, ką daryti pasauliui, kai mes turime tokius visiškus idiotus kaip CŽV direktorius, JAV prezidentas, patarėjas nacionalinio saugumo klausimais, gynybos ministras, valstybės sekretorius, JAV ambasadorius prie JTO, Niujorko Times , Washington Post, CNN, NPR, MSNBC redaktoriai?

Kinija ir Rusija galėtų sunaikinti Jungtines Valstijas. Kartu jos gali padaryti Šiaurės Ameriką netinkama gyventi iki laiko pabaigos. Kodėl Vašingtono idiotai provokuoja galingas branduolines valstybes? Atsakymas: Vašingtonas yra debilų gauja, kurie gyvena už realybės ribų. Kai Satana-2 (pastaba, Rusijos tarpžemyninė balistinė raketa "SARMAT") atskris į Vašingtoną, pati didžiausia grupė debilų nustos egzistuoti.

Pasaulis atsidus su palengvėjimu.

Šaltinis:http://www.globalresearch.ca/a-government-of-morons-and-war-criminals/5585334