JAV vasalinių valstybių elitų nusikaltimai Tautai

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/perma... 2017-04-25 17:42:27, skaitė 2790, komentavo 0

JAV vasalinių valstybių elitų nusikaltimai Tautai

JAV vasalinių valstybių - Lenkijos, Ukrainos, Lietuvos, Latvijos, Estijos ir kt, - parazitiniai elitai, kurie Vašingtono nurodymu kenkė savo valstybių nacionaliniams interesams, aktyviai kariavo ekonominį karą prieš Rusiją, visais įmanomais būdais trukdė Rusijai tiekti dujas Europos Sąjungai tranzitu per savo teritorijas, statė nusikalstamai ekonomiškai nuostolingus suskystintų dujų terminalus, tokius kaip Būtingė-Independance", vogė iš savo tautų ir ėmė valstybių vardu nepakeliamus kreditus, kuriuos "prichvatizavo" aferistų - konservatorių, socdemų, liberalų- gaujos, priešinosi dujotiekio "Nord Stream-2" statybai, tačiau patyrė triuškinantį pralaimėjimą, kurio pražūtingas pasekmes lietuvių tauta kentės dar ilgus dešimtmečius. 

Sveikas Vakarų Europos grobuoniškas pragmatizmas nugalėjo, ES pardavė savo aukščiau minėtus naudingus idiotus Rytų Europoje ir sudarė abipusiai naudingą protingiems žmonėms dujotiekio statybos finansavimo sutartį su Rusijos "Gazpromu". Vašingtono naudingi idiotai iššovė sau į koją. Gerai būtų, jeigu sau, tačiau elitai iššovė į savo tautas... Primenu , kubiloidai spiegė, kad Būtingės afera ir Visagino AE uždarymas sustiprins Lietuvos energetinį saugumą, o gavos, kaip visada - kubiloidai privatizavo valstybės vardu paimtus kreditus, o išlaidas nacionalizavo, o saugumas taip ir nepasirodė, tačiau žymiai užaugo kubiloidų pilys, sąskaitos bankuose, mašinos, jachtos ir "patriotų" kelnių juosmens apimtys.

"Gazprom"'as galutinai suderino su Europos investuotojais dujotiekio "Nord Stream", 2 " naują finansavimo modelį. Bendra projekto vertė - beveik 10 milijardų eurų. Dujotiekio statybą planuojama pradėti kitais metais.

Tai indėlis į Europos energetinį saugumą - Paryžiuje susitarė dėl dujotiekio "Nord Stream-2 " projekto finansavimo schemos . Penkios Europos energetikos bendrovės, kurių tarpe tokie gigantai kaip "Shell" ir "Wintershall" ir įsipareigojo užtikrinti 50% projekto išlaidų finansavimą, o kitą pusę finansuos Rusija.

Dujotiekis "Nord Stream-2" sujungs Rusiją ir Europą, dujos bus tiekiamos iš naujo Rusijos dujų gavybos centro Jamalo pusiasalyje, toliau - šiauriniu koridoriumi Rusijos Federacijos teritorijoje, Baltijos jūros dugnu ir išeis Vokietijos šiaurėje, - sakė Viešos akcinės bendrovės "Gazprom" valdybos pirmininkas Aleksejus Mileris. - Tai pats trumpiausias, efektyvus ir ekologiškas dujų tiekimo Europos vartotojams maršrutas".

"Nord Stream-2" bus alternatyva Ukrainos, kurioje valdžią po 2014 metais JAV organizuoto valstybinio perversmo užgrobė korumpuota, nenuspėjama, neprognozuojama marionetinė chunta, dujų tranzitui ir aprūpins dujomis be jokių nepatikimų tarpininkų tiesiogiai dešimtis milijonų žmonių visoje Europoje. Kartu su pirmuoju "Nord Stream" šis dujotiekis leis tiekti daugiau nei 60% visų Rusijos dujų eksporto į ES. Kas yra svarbu - be tarpininkų. Kai kurios šalys nenorėjo prarasti savo pajamų iš tranzito, visais būdais bandė sustabdyti šį projektą. Pavyzdžiui, Lenkija ilgą laiką nedavė leidimo statyti. Galų gale dujotiekis bus pastatytas be Vašingtono marionetės, "Europos hienos" anot Vinstono Čerčilio. Vienintelis šio projekto akcininkas yra Rusijos "Gazprom". Žinant Vakarų liberalaus verslo ypatybes - niekšybės, klasta, melas, nepatikimumas, sutarčių nesilaikymas, įsipareigojimų pagal sutartis nevykdymas, machinacijos, spekuliacijos, neretai atviros diversijos ir kriminaliniai nusikaltimai, - 50 procentų projekto vertės, įdėtos Vakarų niekšų-viarslinykų, teikia vilties, kad Vakarų ekonominiai nusikaltėliai susilaikys nuo savo iškrypėliškų aistrų kenkti Rusijai, kadangi tai prilygs jų savižudybei. O liberalai, kokie nebūtų jie išsigimę, labai vertina savo niekingą komfortą ir tai teikia vilčių, kad jie kurį laiką bus žmonėmis, nors ir labai netikusiais.

"Dujos turi visus privalumus, kad vaidintų pagrindinį vaidmenį Europos energetikos sektoriuje, - pažymėjo Engie kompanijos valdybos pirmininkas Žeraras Mestralis -
"Nord Stream-1" parodė savo privalumus. Tikiuosi, Europos parama šiam projektui suteiks jam tokią pačią sėkmę".

"Tomis sąlygomis, kur ekonominiai projektai dažnai politizuojami, šios kompanijos įrodė, kad yra įmanoma judėti į priekį, - pridūrė akcinės kompanijos "Nord Stream-2" komiteto pirmininkas Gerhardas Šrioderis - Skeptikai ir pesimistai suklydo. "Nord Stream-2" eina į priekį".

Pagal planą per 2,5 metų vamzdynas turėtų būti perduotas eksploatacijon. Dujotiekio statybos darbus planuojama pradėti jau 2018 metais. Jeigu Vakarų bankrutuojanti ekonomika galutinai nežlugs ir JAV-NATO karo nusikaltėlių gauja, kaip ir paskutinius du kartus, norėdama išspręsti savo sisteminės krizės neišsprendžiamas ekonomines problemas, nepradės III Pasaulinio karo.

PEACE NOT WAR!
YANKEY, GO HOME!
STOP US-NATO WAR CRIMES OVER THE WORLD!
US-NATO WAR CRIMINALS TO NIURNBERG-2.