Marionetinė Estijos valdžia

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2017-04-27 18:52:31, skaitė 3129, komentavo 0

Marionetinė Estijos valdžia

10 metų kaip JAV marionetinė valdžiukė Estijoje, beveik visa importuota iš JAV arba apmokyta JAV naudingo idiotizmo universitetuose, nuvertė paminklą "Nežinomam kareiviui" Taline. Vietiniai ir viso Pabaltijo nacistai, nacionalistai, konserbatoriai, liberalai, socdemai ir kita JAV 5 kolona geidulingai aimanavo iš laimės - jiems pagaliau pavyko atkeršyti už kažkadą patirtą baimę bei pelnytą bausmę už kolaboravimą su naciais karo metu. Atkeršijo tiems, kurie nebegali atsakyti. Tokia jau ta Vakarų "civilizacija" - neapykanta, klasta, melas, baimė dėl galimos atsakomybės už nuolat Vakarų daromus nusikaltimus žmoniškumui.
Kas pagerėjo estų "karštų" vaikinų gyvenime po to, kai jie Vašingtono nurodymu įvykdė viduramžiško vandalizmo aktą prieš paminklą "Nežinomam kareiviui"? Gal estai pradėjo geriau gyventi galutinai įrodę savo ištikimybę fašizmo ideologijai, Hitleriui, Wermachtui? Ne, priešingai, netekus pajamų iš Rusijos prekių tranzito per savo teritoriją, kažkaip išnyko iš masinės dezinformacijos priemonių pranešimų mitai apie Estijos "ekonominį stebuklą". Estai, kaip ir visi naudingi idiotai iš Pabaltijo prisivežė į savo teritoriją JAV-NATO galvažudžių, aktyviai kursto militaristinę isteriją, karo su Rusiją propagandą ir tautinę neapykantą rusams. Žino vietiniai "elitai", kad už tą žalą, kurią jie sugebėjo padaryti savo tautų nacionaliniams interesams per paskutinius 27 nacionalistinės paranojos metus, jų laukia atsakomybė ir nuo jos "elitus" gali apsaugoti tik JAV-NATO karo nusikaltėlių tankai. Todėl ir skuba, siunčia savo tautas į karą už JAV transnacionalinių korporacijų verslo interesus - kai visi padės galvas nacionalistinio gaivalo sukurstytame beprasmiškame kare, "elitas" tikisi susirinkti pelną. "Elitas" galvoja, kad šiame kare jie yra JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos sąjungininkai, todėl yra saugūs. Istorija rodo, kad JAV tokius "sąjungininkus" visada sunaikina, kai šie įvykdo Dėdės Semo nusikalstamus nurodymus - Roma išdavikams nemoka.
"Žmonės, kurie šiandien griauna paminklus, rytoj žudys žmones".
Rusijos žurnalistės Galinos Sapožnikovos , knygos "Išdavystės kaina", kurią konfiskavo Lietuvos VSD (Elektroninis knygos variantas yra čia - http://online.fliphtml5.com/grjld/qgsg/ ) , autorės, straipsnis apie Estijos naudingų JAV idiotų klinikinę psichiatriją praėjus 10 metų nuo Estijos "patriotų" "pergalės" prieš paminklą "Nežinomam kareiviui". Marazmas Estijoje stiprėja....

http://www.kompravda.eu/daily/26672.4/3693847/