Odesos gyventojai mini Odesos Chatynės aukas

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2017-05-02 17:25:39, skaitė 2728, komentavo 0

Odesos gyventojai mini Odesos Chatynės aukas

Odesoje, kol kas JAV-NATO okupuotoje Ukrainoje, žmonės mini Odesos Chatynės aukas. 2014-05-02 sugyvulėję ukrobanderlogai, JAV samdiniai, kurių rankomis buvo įvykdytas valstybinis perversmas Ukrainoje 2014-02-22, gavo įsakymą iš JAV ambasados įvykdyti nusikaltimą žmoniškumui, teroro aktą prieš Odesos taikius gyventojus, kurie atsisakė pripažinti Kijevo chuntos, perversmo būdu užgrobusios valdžią Ukrainoje, valdžią ir reikalavo atkurti šalyje Ukrainos Konstitucijos veikimą, atkurti demokratiją ir reikalavo surengti Ukrainos tautos referendumą, kurio metu valdžia turėjo būti grąžinta tautai iš ją užgrobusios JAV-ES-NATO nusikaltėlių gaujos rankų. Siekdama priversti Odesos laisvus žmones atsisakyti savo teisėtų reikalavimų JAV ambsada pasiuntė į Odesą Vakarų Ukrainos nacionalistus-banderlogus, sionisto Kolomoiskio išlaikomus karo šunis ir šie įvykdė makabrišką vandalizmo aktą, teroro išpuolį, parodomąją baudžiamąją, bauginimo akciją ir sudegino 48 taikius civilius žmones, Odesos gyventojus, aktyvius piliečius.

Primename, prie šio siaubingo vandalizmo akto vienu ar kitu būdu prisidėjo, jam leido įvykti, jį skatino ir rėmė, Lietuvos "elitas"-JAV vasalai - prezidentė, linas linkevičius, tuometinė seimo pirmininkė, landsbergis, kubilius, konservatoriai, liberalai, socdemai, nacistai, nacionalistai, politologai, sisteminiai žurnalistai, spalvotų revoliucijų technologai, tautininkai ir kiti JAV-NATO vasalai iš Lietuvos.

Odesa šiandien, nežiūrėdama į ukrobanderlogų grasinimus susidoroti, melagingą pranešimą apie padėtą Profsąjungų rūmuose bombą, nežiūrint į tai, kad Odesos banderlogų valdžia užtvėrė rūmų teritoriją, atėjo pagerbti JAV-NATO samdinių Ukrainos banderlogų nužudytas nekaltas aukas.

Niekas neužmirštas, niekas neužmiršta.

Odesa liūdi, tačiau nepasiduoda. 1944 metais Odesas buvo išvaduota po tris metus trukusios Vokietijos nacistų, Rumunijos fašistų okupacijos., tačiau dėl kažkokių keistų aplinkybių sutapimo į Odesą neįžengė paprastai išvaduotose miestuose tvarką palaikanti TSRS NKVD kariuomenė. Ji pavėlavo tik vieną dieną, i kai kitą dieną NKVD kariuomenė įžengė į Odesą, darbo jai nebebuvo - visi nacių kolaborantai jau kabojo ant žibintų ir tarpuvartėse. Odesa - vienintelis TSRS miestas, kuriame po nacių okupacijos nebuvo karo nusikaltėlių-nacių kolaborantų teismo - teisti nebebuvo ką.

Odesos Chatynės nekaltos aukos reikalauja teisingumo!

Visi, kas nors kiek prisidėjo prie šio ir kitų nusikaltimų Ukrainoje, Kijeve, Korsunėje, Odesoje, Luganske, Donbase, Mariuopolyje privalo stoti prieš teismą ir atsakyti kaip karo nusikaltėliai.

Video: