Neatmestina, jog pedofilijos ir žudymų istorijoje dalyvavo ir Rusijos žvalgyba, siekdama neramumų Lietuvoje

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/neatme... 2017-05-17 20:55:08, skaitė 3488, komentavo 0

Neatmestina, jog pedofilijos ir žudymų istorijoje dalyvavo ir Rusijos žvalgyba, siekdama neramumų Lietuvoje


Nuotraukoje kairėje Lietuvos pareigūnas šalina kliūtį Garliavoje, teismo sprendimo vykdymo metu. Dešinėje - Rusijos Federacijos Išorinės žvalgybos tarnybos emblema

Dinamiška dviejų valandų trukmės informacinė-dokumentinė pokalbių laida „Mūsų laisvės metai“, skirta priminti svarbiausius Lietuvos Nepriklausomybės dvidešimtmečio įvykius, įvertinti pasiekimus, dar kartą pajusti išgyventas akimirkas, to laiko dvasią, skelbiama valstybinio transliuotojo LRT interneto svetainėje.

Lapkričio 27 d. šioje laidoje buvo apžvelgti 2009 metai bei pristatyta pedofilijos ir žudymų istorijos antologija, taip, kaip ją mato valdžios atstovai.

Žinia, Lietuvos teisėsaugai iki šios akimirkos kol kas taip ir nepavyko nustatyti nei kas žudė, nei kas organizavo žudymus. Tik teismai nustatė, kad jokios pedofilijos nebuvo, viskas tik pramanai. Nors patys „tikrieji pedofilai“, kaip yra teigusi Rimantė Šalaševičiūtė, iš tiesų egzistuoja.

„Neatmestina, kad prie šitos istorijos bus prikišusi nagus ir kuri nors Rytų žvalgyba“, - įsitikinęs politikos apžvalgininkas, naujienų portalo 15min.lt redaktorius Rimvydas Valatka.

Taigi priešiška mūsų šaliai teroristinė Rusija net ir šitoje, dar toli-gražu nesibaigusioje kruvinoje istorijoje suvaidino savo raudonojo šėtono vaidmenį.

Galima nuspėti, kad visi be išimties Lietuvoje didieji skandalai ar niekada neišaiškintos grandiozinės vagystės, veikiausiai vyko ir vyksta su Kremliaus pagalba.

Daugiau publikacijų apie šią pedofilijos ir žudymų istoriją Antimafijos skiltyje „Pedofilija“.