Adolfas Hitleris gyvas? Senolis Argentinoje prisipažino, kad jis yra būtent mūsų fiureris.

Autorius: Paulius Nežinosi Šaltinis: http://anomalija.lt... 2017-07-11 08:41:16, skaitė 4979, komentavo 4

Adolfas Hitleris gyvas?  Senolis Argentinoje prisipažino, kad jis yra būtent mūsų fiureris.

Garbaus amžiaus vyras, pasivadinęs Herman Guntherberg vardu, į Argentiną atvyko tuojau pat, kai nacių Vokietija kapituliavo. Vietos „El Patrioto“ žiniasklaidos žurnalistams, vyriškis sutiko detaliai papasakoti kaip jam pavyko pasprukti į Argentiną, papasakojo kodėl būtent dabar pasiryžo atskleisti savo tikrą tapatybę, o taip pat užsiminė, kad jam labai skaudu tai, jog jis šių dienų istorijos vadovėliuose vaizduojamas kaip žiaurumo įsikūnijimas, kuris esa yra atsakingas už milijonų žmonių mirtį.

Herman Guntherberg – tokiu vardu ir pavarde nuo pat 1945 metų privalėjo naudotis nacių diktatorius. Kaip tvirtina vyriškis, sprukdamas į Argentiną jis privalėjo kardinaliai pasikeisti savo išvaizdą: nusiskuto plikai ir atsisakė savo ūsų. Netikrą Vokietijos pasą jam dar prieš pat II pasaulinio karo pabaigą parūpino Gestapas (slaptoji nacistinės Vokietijos policija). 

Kodėl tik dabar 128 metų vyras sutiko atskleisti savo tapatybę? Pasirodo tokiam žingsniui žengti netiesiogiai padėjo, Izraelio ministerija, kuri neformaliai atsisak,,nacių persekiojimo už neva padarytus karo nusikaltimus, rašo rmf.fm. 

Nuotrauka
Kaip Hitleris galėjo atrodyti prieš pat II pasaulinio karo pabaigą (CŽV archyvo nuotr.).

Aš buvau kaltinamas nusikaltimais, kurių niekuomet nepadariau. Tapau viso pasaulio priešu, nors viskas apie ką rašė – buvo melas. Buvau vaizduojamas kaip didžiausias blogis, todėl turėjau slėptis nuo žydų. Jau vien tai, kad privalėjau slėptis visą savo gyvenimą – yra pakankama bausmė, – „El Patrioto“ žurnalistams teigė senolis.

Mane laiko didžiausiu blogiu pasaulyje tik todėl, kad pralaimėjau karą. Kai žmonės sužinos viską iš mano perspektyvos, jie pakeis požiūrį į manę.“, – Adolfu Hitleriu save laikantis garbaus amžiaus vyriškis atskleidė, kad šiuo metu nori tik vieno, viešai išleisti savo knygą, kurioje papasakotų savo karo versiją.

Senolio žmona Angela Martinez patikino, kad jos vyras tikrai į Argentiną atvyko iš karto po II pasaulinio karo pabaigos. Su vyru žmona gyvena jau 55 metus, tačiau anot jos, jis niekuomet nepasakojo apie savo praeitį. Tiesa žmona linkusi tikėti, kad jos vyras tik prisidėjo prie nacių režimo, tačiau abejoja, jog sutuoktinis galėtų būti pačiu nacistinės Vokietijos lyderiu.

„Vyras pastaruosius metus kovoja su liga, tad esu linkusi tikėti, kad tokį jo pareiškimą iššaukė suprastėjusi savijauta, o ne realūs atsiminimai iš praeities“, – žurnalistams viltingai sakė Angela, kuri nenori tikėti savo sutuoktinio žodžiais.

Nors oficialiai teigiama, kad A. Hitlerio gyvenimas pasibaigė 1945 m. balandžio 30 d., kai jis neva nusižudė savo bunkeryje Berlyne, JAV federalinis tyrimų biuras 2014 metais išslaptino 1945 m. dokumentus, kurie įrodo, kad Adolfas Hitleris greičiausiai pabėgo į Argentiną, kur dar ilgai gyveno Andų kalnuose.

Informaciją apie A. Hitlerio gyvenimą Argentinoje FTB Los Andželo biurui 1945 m. rugpjūtį atskleidė informatorius, kurio pavardė iki šiol įslaptinta. Mainais į stulbinančią informaciją jis gavo JAV politinį prieglobstį.

Informatorius ne tik žinojo, kad A. Hitleris persikėlė gyventi į Pietų Ameriką, bet ir buvo vienas iš keturių vyrų, sutikusių jį Argentinoje. Į šią šalį 1945-aisiais atplaukė du povandeniniai laivai iš Trečiojo Reicho. Adolfas Hitleris buvo antrajame.

Sąmokslo teorijos šalininkai, taip pat nepraleido progos prisiminti, jog dar 2009 metais, JAV Konektikuto valstijos profesorius ir archeologas Nicholas F. Bellantoni ištyrė tariamai A. Hitleriui priklausiusios kaukolės fragmentų DNR ir viešai paskelbė, kad tai viso labo nušautos moters kaukolė, o ne fiurerio galvos fragmentas.

Ne mažiau netikėta tapo ir tai, kad birželio 19 d., Argentinoje, rasti autentiški nacių lyderių daiktai. Prabėgus vos kelioms dienoms po sensacingo vyro pareiškimo, jog jis yra Adolfas Hitleris, Argentinos pareigūnai pranešė, kad rado slaptą kambarį, kuriame buvo paslėpti beveik 75 puikiai išsilaikę Trečiojo Reicho artefaktai, praneša „Business Insider“.

https://youtu.be/abqSzaKBxaM

Kol kas Argentinos valdžia nepateikė jokio paaiškinimo iš kur ir kaip šie daiktai pateko į šalį. Tačiau žurnalistai spėja, kad nacių artefaktai galėjo būti pargabenti tais pačiais slaptais laivais, kuriais galimai plaukė pats Adolfas Hitleris kartu su savo parankiniais.