Seimo pirmininkui kelia susirūpinimą, ar tendencingi konservatorių veiksmai nėra Rusijos propagandos pasekmė

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/seimo-... 2017-08-22 17:58:58, skaitė 1014, komentavo 0

Seimo pirmininkui kelia susirūpinimą, ar tendencingi konservatorių veiksmai nėra Rusijos propagandos pasekmė

pranckietis-su-propagan.png
Seimo pirmininkas V. Pranckietis (kairėje). Už violetinio stulpo dešinėje – dažnai su Rusija siejami konservatoriai.

Konservatoriams suabejojus Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininko lojalumu Lietuvai, Seimo Pirmininkas Viktoras Pranckietis pranešė, kad abejoti žaliojo valstiečio lojalumu nereikėtų.

„Nėra pagrindo abejoti Vytauto Bako lojalumu Lietuvai“, - informavo V. Pranckietis.

Pasak Seimo pirmininko, „susipažinęs su Seimo narių Žygimanto Pavilionio ir Arvydo Anušausko kreipimusi dėl NSGK pirmininko V. Bako bandymo neva megzti kontaktus su Rusijos valdžios kontroliuojamomis profesinėmis sąjungomis, jis mano, kad nėra nei politinio, nei teisinio pagrindo abejoti NSGK pirmininko V. Bako lojalumu Lietuvos Respublikai“.

„Atsižvelgiant į minėtas aplinkybes, kelia susirūpinimą, ar toks tendencingas Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininko V. Bako veiksmų interpretavimas bei jo lojalumo valstybei klausimo eskalavimas būtent šiuo metu, kai kaip niekada turime būti vieningi, kai kyla pagrįstų abejonių Rusijos Federacijos ir Baltarusijos Respublikos karinių pratybų „Zapad“ akivaizdoje, nėra Rusijos Federacijos propagandos pasekmė“, - išaiškino V. Pranckietis.

Galbūt visai netyčia (o gal ir sąmoningai) Seimo pirmininkas, kuris turi galimybę disponuoti ir slapta medžiaga, visuomenei atskleidė, kad Rusijos Federacijos propagandos įrankiai yra konservatoriai.

Taigi, vis maskuojama konservatorių patriotizmu melo kaukė ir vėl nukrito.

Dabar piliečiai žinos, kad į mūsų valstybės saugumą, padedami Rusijos, ir vėl pasikėsino būtent konservatoriai, paprašę nušalinti patį lojaliausią ir daugiausia pastangų kovoje su Rusijos minkštosiomis ir kietosiomis galiomis dedantį NSGK pirmininką V. Baką.

Susiję:

Su Rusijos grėsmėmis aktyviai kovojantis NSGK pirmininkas pats atsidūrė tikrųjų patriotų taikiklyje

Žaliasis valstietis pasiteisino konservatoriams dėl savo praeities klaidų