Kvailiai stebisi ir nesupranta, kodėl vakaroidijos šūdelitis į savo iubermenšų valstybes įsileido tokį kiekį halialinės negrų ir arabų mėsos

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-08-27 20:55:53, skaitė 4171, komentavo 1

Kvailiai stebisi ir nesupranta, kodėl vakaroidijos šūdelitis į savo iubermenšų valstybes įsileido tokį kiekį halialinės negrų ir arabų mėsos

Supraskite - aiškiai: vakaroidiniai išgamos NEDARO NIEKO, kas neatsipirktų ir neatneštų tiesioginio pelno vienu arba kitu pavidalu.

Jau trečius metus į vakaroidiją masiškai plukdoma juoda mėsa taipogi turi savo paskirtį. Kaip savo paskirtį turi ir balta mėsa.

Balta mėsa - rytų europiečiai - tai išsilavinusių tarnų kasta, kuri turi užtikrinti vakaroidinio šūdeličio aptarnavimą ir ekonomikos veikimą.

Juodą mėsą, labai apibendrintai, šūdelitis naudojami dviem tikslams:

1 - gąsdinti baltašiknius ubagus, kad tie turėtų prieš ką kovoti (turtuoliams negrai ir arabai negrąsina, jų bobų nežagina ir vaikų nežudo);

2 - keli milijonai 18-35 metų jaunų, fiziškai stiprių vyrų be dokumentų, be giminių, suklastotomis tapatybėmis - yra tiesiog biomasės aukso kasyklos, praktiškai atvirai naudojamos organams.

Iki šiol vakaroidiniai išgamos tam, kad apsirūpinti šviežiais organais turėjo arba mokėti milžiniškus pinigus Azijos Tolimųjų Rytų mafijai, arba organizuoti karus šalia Europos (Jugoslavija, Ukraina, Sirija). Tačiau kuo toliau prekė nuo pirkėjo - tuo ji brangesnė ir sudėtingiau išsaugoti kokybę.

O štai dabar vakaroidiniai išgamos vežasi juodą mėsą tiesiai sau ant prekystalio! Maža to, negrai ir arabai patys susimoka už savo bilietą į skerdyklas.

Pabėgėlių paskirstymo centrai, kur registruojami būsimi donorai, skirti atrinkti ir patikrinti prekę, kuri paskui sučipuojama, įtraukiama į duomenų bazes, ir kur nors saugiai apgyvendinta laukia užsakovo.

Kaip jūs galvojate, iš kur privačios klinikos traukia inkstus, kepenis ir širdis savo šūdelitiniams klientams? Nejaugi tikite, kad jie yra užrašomi į bendrąją eilę ir meldžiasi laukdami, kol koks nors nelaimėlis išsitaškys autobane ir laimingo atsitiktinumo dėka jo mėsgaliai bus tinkami persodinimui?

Kurgi ne!

Šiandien vakaroidijoje per transplantologijos kliniką nusipirkti inkstą (VISIŠKAI LEGALIAI!) kainuoja mažiau negu naują automobilį. O kaip žinia - sveikata didžiausias žmogaus turtas. Ypatingai jeigu tas žmogus yra vakaroidinis išgama ir aptekęs pinigais.

Grįžtant prie tos "imigracinės Vakarų savižudybės", kuri atrodo nesuvokiama mums iš mūsų rytų evropoidų užkampio: visos tos socialinės išmokos, kurias vakaroidų šūdelitis atima iš savo vietinių ubagų ir atiduoda atsivežtiems  negrams ir arabams yra juokingos palyginti su pelnu, gaunamu už kiekvieną išmėsinėtą "pabėgėlį".

Atkreipkite dėmesį, kad absoliuti dauguma juodos mėsos yra jauni musulmonai - nevartojantys alkoholio, todėl jų inkstai, kepenys, akių obuoliai, kraujas ir taip toliau - nepalyginamai geresnės kokybės, negu atsitiktinai žūstančių ir išmėsinėjamų organams vietinų aborigenų.

Džiaugtis tuo, kad mūsų šūdelitis dar nėra tiek įgudęs, kad čia Lietuvoje užsiimtų mėsinėjimu organams - nereikėtų. Žinant mūsų valdžiagyvių išsigimimo ir godumo laipsnį, tai tik laiko klausimas, kai ir jie užsimanys "papigiai pasiremontuoti".

Taip kad Sterligovas, keikiantis daktarus ir vadinantis juos "prakeiktais kerėtojais" yra visisiškai teisus - techninis progresas be dorovės yra kelias į visišką nužmoginimą ir neišvengiamą civilizacijos susinaikinimą.