Tapinoidai šiandien dar kartą, jau nebesuskaičiuojamą, eksponavo savo kosminį išsigimimo lygį

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2017-09-03 23:37:51, skaitė 4163, komentavo 2

Tapinoidai šiandien dar kartą, jau nebesuskaičiuojamą, eksponavo savo kosminį išsigimimo lygį

Priešais badaujančių prie Lietuvos (?) prezidentės rūmų visuomeninių aktyvistų palapines socialiniai išsigimėliai, pakviesti savo idėjinio vado, valdžios rūmų juokdario, apdovanoto Lietuvos prezidentės propagandisto a.tapino (iš mažosios raidės) surengė rijimo-apsirijimo akciją, kurios metu pantagriueliškais kiekiais rijo pačių niekada neuždirbtą maistą. Šį viešą išsigimimo eksibicionizmo aktą filmavo "laisva" Lietuvos žiniasklaida. Su malonumu stebėjo, pritariamu žvygavimu skatino šį biblinį chucpos atvejį, cinišką pasityčiojimą iš badaujančių žmonių Izraelio pilietis, kuris, keista, šį kartą pasilinksminti atėjo be Izraelio vėliavos?!

Priminsiu, žmonės badauja prie Prezidentūros todėl, kad Lietuvos valdžia nevykdo savo pareigos (ne teisės, o pareigos!) piliečiams būti vienodai visiems teisinga, Lietuvos teismai nuolat grubiai pažeidžia žmonių teisę į teisingą ir nešališką teismą, teismai nevykdo Lietuvos Konstitucijoje įtvirtintos savo pareigos vykdyti teisingumą, teisėjai nusikalstamai tarnauja tautos pasitikėjimą absoliučiai praradusiai, galutinai susikompromitavusiai valdžiai, nusikalstamu būdu turtus susikrovusiems oligarchams ir elitui.

a.tapino tapinoidai, valdžios kuruojami socialiniai parazitai, savo tokiu įžūliu, atvirai žemu poelgiu, savo apsirijimo akcija tik dar kartą parodė, kad Lietuvos valdžia, elitas yra prieš tautą veikianti nusikalstama grupuotė, piktnaudžiaujanti savo dominuojančia padėtimi ir, iš esmės, yra didžiausia grėsmė tautai ir valstybei, o jų patriotinė retorika yra apsimestinė, yra iš esmės neapykantos propaganda, psichologinis teroras prieš kitaminčius.

Teisingumas miršta, kai triumfuoja niekšai...


P-rezidentūrinėms išgamoms apetitą gadino Dievo pasiųstas lietus

Šešios kovinės bedžionėlės jau atpažintos, tai Julius Paniukaitis (riebiausias), Jonas Ščevinskas (arklio šūdo spalvos kepuraite), Mindaugas Zamolskis (su mėlyna kepure, „Meatballs“ ėdyklos dalininkas, sėdi šalia Ščevinsko), Viačeslavas Mickevičius (permirkęs vargšelis su papkute virš galvos), Gaudrius Dzikaras (tapinovizijos prodiuseris - sėdi tarp Zamolskio ir Mickevičiaus) ir skautas Edvinas Šereiva (sėdi pirmasis - netilpo į kadrą).

---
LDiena.lt: žemiau skaitykite pagrindinės p-rezidentūrinės kovinės beždžionės A. Tapino repliką į šį Jono Kovalskio įrašą.
---

Andrius Tapinas
Didžiausia Daukanto aikštėje apsistojusių penkiakolonininkų ir juos akylai stebinčios Kremliaus žiniasklaidos svajonė - kad juos išvaikytų. Va tai būtų fiesta. Bet niekas nevaiko :(

O didžiausias šitos už šmeižtą, neapykantos kurstymą, ginklo laikymą teistos šutvės košmaras, kad iš jų tiesiog pasijuoks.

Ir kai atėję linksmuoliai surengia Valgymo akciją su plakatais "Tie-sos-iskų", mūsų vietinei vatai išmuša visus kamščius. Negrįžtamai.

Visas reportažas apie Valgymo akciją - pirmojoe chuntos televizijos laidoje "Laikykitės ten" :)

Atskiri linkėjimai netikėtai prie Valgymo akcijos prisijungusiam Daniel Lupshitz, kurį tautos žiedas jau pakrikštijo "žydera" ir "Siono šunimi".


Sionofašistas, šiuo metu žydeliaujantis Lithuanijoje, D. Lupšicas su dar vienu judėjų statytiniu, buvusiu konservatoriumi, buvusiu liberaldemokratu, buvusiu p-rezidentu R. Paksu