Nuteisti valstybės išdavikai ir priešo šnipai mokys būsimus JAV valstybės tarnautojus? Harvardo universiteto akibrokštas atskleidžia, kaip antiamerikietiškasis leftizmas užvaldo Ameriką

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2017-09-16 18:42:39, skaitė 1171, komentavo 2

Nuteisti valstybės išdavikai ir priešo šnipai mokys būsimus JAV valstybės tarnautojus? Harvardo universiteto akibrokštas atskleidžia, kaip antiamerikietiškasis leftizmas užvaldo Ameriką

Po dviejų Barako Obamos kadencijų leftizmas tiek įsigalėjo JAV spaudoje bei universitetų pramonėje, kad kokiu nors jų akibrokštu nustebinti sveiko proto nepametusį žmogų atrodo sunku. Visko matėme.

Bet paskutinis Harvardo (sic!) Universiteto Džono Kenedžio vardo Viešojo administravimo mokykloje (John F. Kennedy School of Government) iškrėstas ciūdas su JAV išdaviko ir priešo šnipo kvietimu dėstyti būsimiems valstybės tarnautojams išvertė iš koto ne tik mane, bet ir porą CŽV direktorių - esamą ir buvusį.

Kas dedasi tos [kadaise] garbaus universiteto valstybės tarnautojų mokyklos dekano Douglas'o Elmendorf'o šviesioje galvoje sveiku protu suvokti neįmanoma.

Suprantu ir sveikinu Harvardo nuostatą kviesti dėstyti žmones, kurie turėjo ženklią įtaką ar asmeniškai prisidėjo prie kažkokių svarbių istorinių įvykių - bet ko būsimus valstybės tarnautojus galėtu pamokyti net neatgailaujantis žmogėnas, teismo nuteistas 35 metams už valstybės išdavimą bei šnipinėjimą priešo naudai?

Bet sveikas protas tokiems atvejams vertinti ir nereikalingas.

Nes jie nutinka tuomet, kai vadovaujamasi de facto antivalstybinėmis [kalbant apie demokratinė valstybę] leftistinėmis-liberaliomis nuostatomis.

Anot kurių, tas moterimi persirenginėjantis homoseksualistas Bredlis Meningas, tarnaudamas kariuomenėje išdavęs savo šalį ir kovos draugus, yra ...kovotojas už Tiesą ir Gėrį. Maža to - tas šnipelis ir išdavikas dar ir naujoji JAV LGBT bendruomenės Ikona, labiausiai žinomas ir garbinamas jos veidas.

Na, ir kaip tokio kovotojo už Tiesą ir Gėrį visame Pasaulyje bei LGBT teisių Ikoną nepakviesti pasidalinti savo vertinga patirtimi su būsimais JAV valstybės tarnautojais?

Jis tikrai turės juos ko pamokyti. Leftizmas juk pats nesidaugina - jį reikia kruopščiai ir nuosekliai diegti į žmonių sąmonę. Ypač tų, kurie paskui dalyvaus demokratinės valstybės valdyme ir galės aktyviai griauti ją iš vidaus.

Būtent taip samprotavo tie Harvardo universiteto šulai, kurie prieš kelias dienas ir paskelbė, kad Obamos malonės dėka iš kalėjimo paleistas valstybės išdavikas Chelsea (Bredlis) Manning'as bus jų universiteto viešojo administravimo fakulteto kviestinis lektorius.

Matyt, jie tikėjosi, kad leftizmas jau pakankamai yra pakandęs JAV elito ir gyventojų smegenis, todėl niekam iš įtakingų veikėjų toks sprendimas - skirti būsimų valstybės tarnautojų dėstytoju tos valstybės išdaviką - nepasirodys keistas.

Tačiau laikai nūnai kiti. Barakas Obama su visais leftistiniais ciūdais ir avansu gauta, bet taip ir nepateisinta Nobelio premija jau nukeliavo į istorijos šiukšlyną, dabar - Prezidento Trumpo epocha.

Pirmas prieš universitetą valdančių leftistų akibrokštą sukilo Centrinės žvalgybos valdybos (CŽV) direktorius Mike'as Pompeo. Protestuodamas prieš išdaviko Ch. (Br.) Manning'o paskyrimą kviestiniu lektoriumi, jis pasitraukė iš vieno Harvardo forumo ir nutrauko ryšius su šia mokymo įstaiga.

M.Pompeo, kuris Kennedy mokykloje turėjo kalbėti ketvirtadienį vakare, savo dalyvavimą atšaukė paskutinę minutę. Savo pareiškime, pavadinęs Ch.Manning „Amerikos išdavike“, M.Pompeo rašė, kad sąžinė jam neleidžia „išduoti“ CŽV darbuotojų „pasitikėjimo“, pasirodymu tame renginyje paremiant Harvardo universiteto sprendimą.

„Br.Manning išdavė savo šalį ir buvo pripažintas kaltu dėl 17 rimtų nusikaltimų už slaptos informacijos nutekinimą (svetainei) „Wikileaks“, – sakoma jo pareiškime. – Br.Manning'as stoja prieš viską, už ką kovojo drąsūs vyrai ir moterys, su kuriais dirbu.“

Kitas anksčiau CŽV direktoriaus pareigas ėjęs Harvardo darbuotojas Mike'as Morrellas dėl tos pačios priežasties tiesiog išėjo iš vadovaujančio darbo Kennedy viešojo administravimo mokyklos Belferių centre.

Savo atsitatydinimo pareiškime Morell'as pasmerkė universiteto vadovybę, pareikšdamas, kad jų sprendimas padės išdavikui Br.Manningui atbalinti savo nusikaltėlio reputaciją bei gali įkvėpti kitus išdavikus panašiems "žygdarbiams". 
Vienžo, skandalas kilo nemenkas.

Supratę, ką prisidirbo ir kokią žalą padarė savo universiteto reputacija ["..ten nuteisti valstybės išdavikai ruošia būsimus valstybės tarnautojus išdavystei"], Harvardo universiteto ir to fakulteto vadukai suskubo taisyti padėtį. Atšaukdami kvietimą išdavikui tapti kviestiniu dėstytoju, bet ....palikdami jį pranešėju vienos dienos Harvardo universiteto diskusijų forume.

Suprask - na niekaip būsimi JAV valstybės tarnautojai be išdaviko pamokymų apsieiti negali. Niekaip! 
----------------------
Ką gi, šis neįtikėtinas atvejis daug ką atskleidžia bei paaiškina ne tik JAV, bet ir Lietuvos kontekste.

Būtent leftistų užvaldyti universitetai ir kitos aukštojo mokslo įstaigos mūsų laikais tampa naujomis "revoliucionierių kalvėmis". Kuriuose už valdiškus pinigus "kultūrinio marksizmo" fanatikai nuodyja dar nesubrendusias studentų smegenis bei kryptingai formuoja demokratinės valstybės priešų gretas. Tos valstybės pareigūnams žioplai besišypsint ir nieko nedarant, kad užkirsti kelią tokiai keistai situacijai.

Įdomu, kada mūsų universitetai pradės samdyti viešojo administravimo fakultetuose lektoriais atvirus Lietuvos išdavikus bei valstybės ar tautos priešus? Panašu, kad netruksime ir mes tokių ciūdų sulaukti, jei Harvardo vėjai nepakeis krypties.

#SilpnaprotystėIrIdiotizmas
#GalvosSmegenųLeftizmas
#UniversitetaiRevoliucionieriųKalvė
#IšdavikaiDemokratinėsValstybėsPriešai

Šaltiniai:
https://www.15min.lt/…/harvardas-atsauke-kvietima-chelsea-m…

https://www.washingtonpost.com/…/former-cia-directors-shu…/…

https://www.washingtonpost.com/…/66a5850c-9a02-11e7-af6a-65…