Vakar dieną į mano mamos namus atvažiavo policija, teiravosi manęs. Ir dabar aš kalbėsiu apie AMB

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/silvi... 2017-09-28 16:05:41, skaitė 2010, komentavo 1

Vakar dieną į mano mamos namus atvažiavo policija, teiravosi manęs. Ir dabar aš kalbėsiu apie AMB


Narkomanė ir AIDS platintoja siūlo savo seksualines paslaugas

Vakar dieną į mano mamos namus atvažiavo policija,teiravosi manęs.Sužinojau tai,net juokas suėmė.Nuo 2000 metų savo namuose Lietuvoje nebegyvenu,o netrukus po vidurinės ir į užsienį išvažiavau.Pasirodo vargšė prasigėrusi ir prasinarhašinusi buvusi prostitutė Asta Kuznecovaitė rašė nuolatos skundus,kuriuos policija atmesdavo kaip nepagrįstus ir dėl šventos ramybės nusiuntė keletą Šilutės policininkų į mano vaikystės namus.Nors tie policininkai,ir taip žinojo,kad aš Lietuvoje pusę savo gyvenimo negyvenu,nes pamenu,kai ateidavo šaukimas į kariuomenę,o 2000-2005 metais buvo privalomas šaukimas tai paštininkė tik palikdavo šaukimo lapelį ir tiek.

Nei aš būčiau tarnavęs Lietuvos kariuomenėj nei ką.Man būtų gėda tarnaut Lietuvos kariuomenėj.Nebent gerai mokėtų.O ką? Aš kaip ir daugelis mano bendraamžių jauniklių gryždavau iš anglų,su pinigais.Pamenu išsikeiti pora šimtų svarų savaitei,mat namuose pragyvenimas nekainuoja,ir trankaisi visą savaitę po Klaipėdos,Vilniaus,Rygos klubus,barus iki paryčių.Ir vis neidavo tų pinigų išleist.

Tada už svarą duodavo penkis litus.Alus klube buvo trys,tada vyrai buvo tikrais vyrais ir jokių kokteilių negerdavo,nes tai bobiški gėrimai. Alus šviesus arba tamsus. Šviesų kaip ir sidrą geria panos,o tamsų alų geria vyrai, na ir degtinę, arba kokteilį Kruvinoji Meri.

Tiesa tas Kruvinoji Meri labai populiarus kokteilis Kaune kokiais 1998-2001 metais būdavo.Po to 2000 metais Lietuvoje atsidarė pirmieji kebabų kioskai,ir kai atvažiuodavau pas Rimantas Simkus ir Artūras Nausėda į Kauną,Laisvės alėjoje po diskono,o tai buvo klubas SIENA,varydavom į Laisvės Alėjoje esantį kioską sukirsti po kebabą.Man atrodo,kad Laisvės Alėjoje,ar tai Donelaičio gatvėje,bet kažkur ten.Prie to kiosko dažnai kildavo muštynės.

Taigi,dabar galvoju.Gal jau metas paimti ir nušaut tą Astą Kuznecovaitę? Na kaip kokią Aną Politkovskają ar kaip ji ten,ar kaip šunį kokį perkamą žurnaliūgą Nemcovą priešais Kremliaus langus.Matot su Vito Lingio nužudymu ir baigėsi tikrosios analitinės žurnalistikos era.Per 1998 metų ekonominę krizę įvyko didžiulės permainos Lietuvos žurnalistikoje,ir dauguma profų buvo išspirti į gatvę.Aišku chamavotos perkamos žurnalistės,kaip Janutienė kuri pasistatė du namus Vilniuje,-pralobo.

Net ir nusivalkatavusi žurnalistinė prostitutė Asta Kuznecovaitė ir ji gali sau leisti nuvykti iki Ukrainos(mat heroinas ten pigesnis),bet vienas mano bičiulis sakė,kad mielu noru nušaus Kūzią ir čia pat mano kieme pakas šalia mano a.a bokserio Vinklio lavono.Aišku Kūzios lavoną reikės apibarstyti pelenais,kad jos narkotikais ir ŽIV virusu apkrėstas kūnas neužkrėstų mano dviejų auksinių renetų obelų,nors Kūzia yra neušmušama,todėl ir nušauta ji sugebėtų išsikasti iš savo pačios kapo duobės ir nusivilkti iki artimiausio policijos komisariato ir dar springdama kraujais suraityti kokią apeliaciją budėtojui.Bet man Šilutės Policijos prokuratūros budėtojas pats pasakė,kad jei tai įvyks,pats ją vietoj nudės.

Taigi, kol Kūzia vargsta su savo pareiškimais,nes daugiau ji daryti nieko nemoka,mes stebime politinį cirką.O jis visai įdomus.Per Seimo rinkimus Puteikio antikorupcininkai visiškai sunaikino Darbiečius su Tvarkiečiais,o Konservatoriai-Liberalus.

Visa šita Konsliberalinė partnerystė buvo totali pakazūha.Kai Valstiečiai suvirškino socdemus,konservatoriai savo ruožtu baigia sudoroti liberalus.Socdemai po Brazausko mirties taip ir neatsigavo.

Vėliau Konservatoriai bandė supriešinti Saulių su Ramūnu ir nedaug trūko,kad taip ir būtų atsitikę.Jeigu ne Povilas Urbšys,taip ir būtų atsitikę.Tada nepavykus suvaryti Skvernelio,konservai ėmėsi Vytauto Bako.Prikišo jam Rusų šnipo etiketę,bet nepasiteisino.STT 15min redakcijos rankomis sudorojo Seimo narį Artūrą Skardžių,nuėmė Kildišienę,nuolat duoda spaudimą Pūkas Kęstutis.Taigi pigi sisteminė žurnalistika atidirbinėja su kaupu.Mokėk tik pinigą,ir viskas klostysis gerai.

Mane nuvylė du politikai.Maldeikienė,kuri iš inciatyvios ideologistės tapo show laidų viešnia,ir Puteikis,kuris po nesėkmingų rinkimų ir po jų atsiradusių skolų,nugrimzdo į visišką politinį undergroundą.Puteikio pažadai,taip ir liko pažadais.Eligijus Masiulis ir jo byla bus vilkinama iki senaties.O Masiulis buvo be penkių minučių premjeras!

Šypsojausi,kai šališkas žurnaliūga Jakilaitis pasikvietęs Jorkšyrų Elfų klubo narius Palucką,Landzbergį,ir dar vieną Liberalų beformę ačkarikę intensyviai aiškino savo idėjas.Spektaklis tik prasideda.!

Antroji straipsnio dalis

9.30 šeštadienis.Atsikėliau iš lovos pasidariau juodos arbatos su pienu įsijungiau laptopą.Ekrane antraštė.SOCIALDEMOKRATAI TRAUKIASI IŠ KOALICIJOS,o tai reiškia viena.Jei ankščiau mano geopolitinės prognozės pildydavosi 75-80 procentų tikslumu,tai nuo šių Seimo rinkimų jos pildosi visu 100 procentų tikslumu.

Tie kas skaitė mano ankstesnius straipsnius,ypač po Seimo rinkimų pastebėjote.Lygiai kaip gruodžio mėnesį parašiau,lygiai taip pat visi politiniai procesai ir vystosi.Aš sakiau,kad Lietuvai yra būtina griežta stipri vienpartinė sistema.Tiesiog TSSRS laikais Komunistų partija mūsų žmones pripratino prie stabilumo,mainais už jokią kritiką.Visai kaip Singapūre.Tas stabilumas ateina,tik jūs jo nepastebite.Ir JAV,UK ir Šveicarijoj žmonės keikia valdžią,joje yra klasių susiskirstymas,bet mes kalbame apie valdininkų,biurokratų artumą su liaudimi.

Čia feisbuke,mes galime parašyti aukščiausiems valdžios pareigūnams žinutę privačiai ir žmogus bus išgirstas.Ir tai Valstiečių nuopelnas.Kaip a.a Algirdas Brazauskas pasakė,

Jau geriau paprastas tylus žmogelis,svarbu ,kad jis patikimas ir,kad gali atlikti darbą iki galo.Pažiūrėkite kaip ministras Rokas Masulis dirba.Na ir kas,kad jis Andriaus Kubiliaus proteguotas žmogus.Bet jis dirba tobulai savo mylimai šaliai-Lietuvai.Pagarba Rokui.

Taigi. Kas dabar bus ?

Ogi,kaip ir sakiau,po mano gimtadienio praėjus porai savaičių prasidės procesai.Jie jau prasidėjo.Šiandien.SOCIALDEMOKRATAI TRAUKIASI IŠ KOALICIJOS.

Ir dabar aš kalbėsiu apie AMB.Taip,apie Algirdą Mykolą Brazauską.Su juo iš komunistų partijos ir gimė Socialdemokratai.Po Brazausko mirties,Socdemus ištiko ilgametės konvulsijos.Ir jos tesėsi lygiai 10 metų.Palucko išrinkimas tik paspartino Socialdemokratų griūtį.Mindaugo Sinkevičiaus išrinkimas,o jis neabejotinai bus perrinktas ,tai jau šaukštai po pietų.

Mane pastaruoju metu nuvylė Paluckas su Vytautu Baku ir pasakysiu kodėl.Abu jie buvo mano feisbuko draugai,kuriais labai pasitikėjau.Aišku viena.Aš nežinojau,kad Paluckas kaip ir Landzbergiukas,Šimašius ir galybė kitų yra Jorkšyrų Elfų nariai.Tik mūsiškiai kurie mane infiltravo į Jorkšyrų Elfus ir atvėrė akis,pasakė.Pamatysi Paluckiukas ilgai netemps.Dar a.a Juras Požėla,prieš gerus penkis metus man asmeniškai per skype sakė,kad jo nemėgsta Socdemų jaunimėlis,nes Jurą protegavo Kirkilas,ir jaunimėlis,tarp kurių buvo ir Paluckas Jurui labai pavydėjo.Bet Juro dienos ir kaip politiko buvo suskaičiuotos.Na nebuvo jis tas žmogus,kuris kažką būtų padaręs.Su visa pagarba Jurui,bet Juras buvo vidutinybė.

Neturi Socialdemokratai asmenybių.Tokių pavyzdžiui,kaip aš.Socdemai turi tik padlaižių gvardiją kaip Linas Linkevičius.Linas Linkevičius apskritai yra didelis šūdo gabalas.

Taip Linai,žinau,kad skaitai mano postus.tai vat,žinok.Aš tau aiškiai sakau.Tu esi žiurkė,kuri pati pirmoji bėga iš skęstančio laivo,o visgi esi šešėlinis Socialdemokratų užsienio politikos laivo-kapitonas.Ir kur bėgsi Linai.Pas Valstiečius?Tave jie naxui pasiųs.Konservatoriams tu reikalingas,kol esi ministro poste,o tada ir konservai nx pasiųs tave.Nors tu ant tiek storas ir nusipenėjęs,kad tavo fizionomija,net į fotokadrą netelpą,o gal dar papasakok visiems,kaip dėl savo nešiojamos milžiniškos subinės,bukiniesi už valstybės pinigus du bilietus lėktuvu,nes ir ant dviejų sėdynių tavo užpakalis vos telpa.

Na gerbiamieji skaitytojai.Įsivaizduokite kokiu Ryanair ar Wizzair skrendantį save ir šalia jūsų sėdi Linas Linkevičius.Jis toks storas nutukėlis,kad jį reikia kuo skubiau atleisti,ir varyt gatvių šluot.

Mane siutina žmonės buvę aršūs komjaunuoliai,tarnavę Sovietų ideologijai,o politiniams vėjams pakrypus kita puse staiga pasidarę amerikos klapčiukais.Pagarba Jarmalavičiui ir Burokevičiui už tai,kad nors ir buvo komunistais,bet neatsižadėjo savo pažiūrų,ir garbingai atsėdėjo nuo skambučio iki skambučio.

Kalbėjausi neseniai su vienu Kauno grupuotės autoritetu,kuris man pasakė ,kad zonoje Burokevičius su Jarmalavičium buvo neliečiami ir itin gerbiami senoliai.O sėdėjo jie tai Kauniečių korpuse.O kaip žinote Kaunas visuomet buvo nacionalistinis miestas,ir konservatoriai tuos du senukus specialiai įkišo į kauniečių vachtą tikėdamiesi,kad mūsų kaliniai tuos senukus kalėjime užmuš.Bet taip neįvyko.Ir kalėjime žmonės turi padorumo,kurio taip trūksta mūsų valdančiajam elitui.

Trečioji straipsnio dalis. Partijų merdėjimo pabaiga.

Dabartinės kažkada itin galingos partijos kaip Darbiečiai,Tvarka ir Teisingumas,Liberalai,Socialdemokratai tapo būdraujančiais be penkių minučių lavonais.Yra palata.Joje gydytojas Valstietis,seselė Konservatorė ir penki prie gyvybės palaikymo aparatų prijungti ligoniai.Darbietis,Tvarkietis,Socdemas,Liberalas ir Antikorupcininkas.Ir belieka tik paeiliui atjungti kvėpavimo aparatus ir tuos žmogelius palaidoti.

Atkreipkite dėmesį į tai kokį didžiulį darbą atliko Puteikio antikorupcininkai,per kuriuos Seiman nepateko Darbiečiai,vos vos praėjo Tvarkiečiai,nuėmė Liberalus.O jug Eligijus Masiulis jau keli mėn prieš buvo karūnuojamas būsimuoju premjeru.Ir tapus jam premjeru viskas būtų buvę užglaistyta.Matomai tie kas tampo lėles už virvučių nusprendė į Seimą paskirti teisėsaugininkų grupuotės atstovą Saulių.Kol kas Saulius tvarkosi gerai.Bet ,kad gavęs įtakos jis ir jo paties personalija neišsigimtų.Kad neatsitiktų taip kaip su Valinsku,Paksu,Grybauskaite.

Grybauskaitė pačioje pradžioje buvo šauni moteris.Va jums ir pavyzdys kaip stribo dukra,fabriko darbininkė gavusi Prezidentės mandatą išsigimė.Ne veltui Romėnai sakė.Jei nori gero vergų prižiūrėtojo,paskirk juo patį žiauriausią vergų lyderį.

Štai kodėl iš prastos šeimos kilusi Dalia Grybauskaitė perėmė visas vergiškas komunistines manieras,ir jau pačioj pradžioje pradėjo visiems kapoti galvas.Ji ir suvarė Ušacko karjerą,ir jeigu Ušackas yra ne mižnius Dalios kadencijos pabaigoje pamatysime labai drąsių veiksmų iš Ušacko pusės.Jis keršys,ir stipriai.

Labiausiai keista jog R.I.T.A., M.O.N.I.K.A, T.A.P.I.N.A.S. ar kokia kita mėgėjiška žurnalistika,net nepabando ieškoti Dalios Grybauskaitės sąsajų su kremliumi.Arba patyrinėti istoriją dėl Grybauskaitės deportavimo iš JAV per 24 valandas 1993 metų spalį? Labai smalsu, pvz. jei mėlynoji ponia neturėtų diplomatinio paso, JAV ją įsileistų, ar ne? :) Bet tokia tad ta mūsų lietuviška žurnalistika,ji „tiria“ tik niekam neaktualius dalykus...

Rita Miliūtė bando nuteikti Lietuvos jaunimą prieš Rusiją,sako,kad migracijos departamentas išduoda leidimus turtingiems Rusams,kurie čia neva vykdo kremliaus propagandą.Iš tiesų šitie turtingi rusai,čia vysto ledo ritulį,kuria šimtus darbo vietų,kuria verslą,moka mokesčius ir labai didelius mokesčius į Lietuvos biudžeta iš kurių yra mokamos pensijos,išlaikoma milžiniška biurokratų armija.

Viena pazistama, dirbusi tame migracijos departamente pasakojo, kad neisivaizduojamos maklės ten vyksta,o Kijeve mūsiškiai diplomatai specialiai dirbtinai sukelia eiles,o tada tų diplomatų giminaičiai ima nemažus pinigus už tariamai pagreitinamą procedūrą.Kas gyvenat Kijeve nueikit prie mūsų ambasados,ir pamatysite visą cirką,kaip žmonės laukia naktimis eilėse,kad darbo vizą gautų,o štai susimokėk 50 ,eurų kas yra pusantros ukrainietiškos pensijos ir gali vizos darymo procedurą darytis be eilės.Pats savo akimis mačiau,tik kai bandžiau filmuot procesą mikliai prisistatė policija,ir liepė pasitraukti,mat ir jiems nuo tų otkatų nubyra.

Man užtektų paminėti su faktais du Liberalų vadovybės nario įvykius.Vieną nužudymą ir antrą incidentą,konkrečiai prieš 16 metų 2001 metų Rugpjūčio 29 dieną vieno labai gerai žinomo žmogaus pasikėsinimą nužudyt(konkrečiai šis liberalų vadovybės narys,tuo metu buvusios vienos aukštaitijos nusikalstamos grupuotės narys papjovė su gauja vieną peiliu,ir žmogus vos išgyveno),ir liberalams būtų viskas.

Tarp mano facebook draugų yra žmogus,kuris savo akimis visa tai matė.Visa tai mačiau ir aš.

O besiruošiant Socialdemokratų partijos laidotuvėms prisiminkime jų idėjinį lyderį ir patriarchą AMB.Kaip bebūtų,bet man 18-mečiui Utenoje vienu metu teko nuomotis kambarį pas AMB studijų laikų meilužę Bronytę,kuri man parodė Braziaus jaunystės foto,papasakojo,kaip pas ją į kambarį pro langą su gėlėmis ir tuo metu deficitinio šampano buteliu įlipdavo buvęs mokyklos pleibojus Brazius,kuris kaip ji sakė buvo ar tai buvęs disko metikas,ar kažkas tokio.

Prieš tris metus kai nuomavausi butą Palangoje,o butas buvo įrengtas privačiame name,įsikalbėjus su savininkais guvia senukų pora,kuriems tada buvo po 84 metus paaiškėjo,kad jie buvo Algirdo artimi bičiuliai kursiokai nuo studijų laikų,ir kurie pažinojo jo jaunystės meilę Bronytę iš Utenos.Koks mažas pasaulis ar ne?

Su AMB mirė socialdemokratai.Su senojo Landzbergio mirtimi į istorijos paraštes nuguls ir konservatoriai.Bet AMB,koks jis bebūtų,buvo-asmenybė.

Giliai įsiklausykite į Algirdo Brazausko mintis,pvz kokį patarimą ministrui gali duoti ilgakojė jaunutė patarėja.Patarimą kaip čiulpti,patarimą kaip išvirti karšto vandens,įpilti kavos,cukraus,pieno ir atnešti savo bosui?

Kaip bebūtų,bet pagarba ir amžinajį atilsį jam ir paskutinį atodūsį išleidžiančiai Socialdemokratų partijai.

Per amžius...

Amen