Socialdemokratai skelbia, kad geriausias galimybes suteikti kiekvienam, gali tik jau atsinaujinę socialdemokratai

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/social... 2017-10-13 20:17:48, skaitė 908, komentavo 0

Socialdemokratai skelbia, kad geriausias galimybes suteikti kiekvienam, gali tik jau atsinaujinę socialdemokratai

screen-shot-2017-10-13-at-08-31-38.png
Atsinaujinę socialdemokratai.

Socialdemokratai pranešė, kad visuomeniniai santykiai, kuriais remiantis 1990 metais buvo atkurta Lietuvos valstybė, patiria daugiamatę krizę.

„Svarbiausi jos ženklai yra masinė  emigracija, gyventojų skaičiaus mažėjimas, maži atlyginimai, menka vidurinioji klasė, negebėjimas apginti žmogaus orumo, užtikrinti pakankamos tolerancijos ir žodžio laisvės, kurti gerovės valstybės, taip pat pensinio amžiaus  žmonių  apleistumas,  daugelio  žmonių  grupių  teisių  į  kūrybingą  gyvenimą menkinimas, išbalansuota švietimo ir sveikatos sistema“, - sakoma socialdemokratų manifeste.

Skelbiama, kad atsinaujinusios LSDP tikslas yra Lietuvos socialinės gerovės didėjimas per kokybinius visuomenės pokyčius.

„Svarbiausi kokybiškos visuomenės principai yra emancipacija ir įgalinimas, autonomijos stiprinimas, atvirumas ir tarptautiškumas, pozityvios diskriminacijos ir turto apmokestinimo įvedimas, naujų darbo santykių, įgalinančių kvalifikacijos ir inovacijų plėtrą, kūrimas“, - informuoja socialdemokratai.

Šios politinė jėgos teigimu „reikia kurti tokius darbo santykius, kurie padėtų vystyti dirbančiojo kūrybingumą ir kompetenciją“.

„Būtent kokybiška darbo ir socialinių santykių modernizacija yra suvokiama kaip pagrindinė socialinės gerovės didinimo priemonė. Mes, socialdemokratai, esame pasiryžę – ar opozicijoje, ar valdžioje – kurti lygiateisę ir solidarią visuomenę. Raginame  visiems  kartu siekti tokios valstybės, kuri sugebėtų sutelkti visus piliečius ir drauge spręsti jiems opias bendras problemas. Mūsų šalis į priekį žengs tik puoselė dama įvairovę  ir išplėtojus i valstybės teikiamų  paslaugų  tinklą. Turime  suteikti galimybes kiekvienam. Geriausiai tai padaryti gali atsinaujinę socialdemokratai“, - įsitikinę socialdemokratai.

Susiję:

Įkandin konservatorių deklaracijos, socialdemokratai atskleidė savo revoliucinių planų detales ir paskelbė manifestą