Rūta Vanagaitė-Zuroffienė prisipažino melavusi, neatsiprašė ir tikisi, kad viskas bus, kaip buvo! Lietuviai - geraširdžiai, bet viliuosi, kad šį kartą nedovanos!

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2017-11-03 22:39:20, skaitė 2369, komentavo 4

Rūta Vanagaitė-Zuroffienė prisipažino melavusi, neatsiprašė ir tikisi, kad viskas bus, kaip buvo! Lietuviai - geraširdžiai, bet viliuosi, kad šį kartą nedovanos!

Ką gi, skandalingoji Agitpropo agitatorė, net su visa Holokausto industrijos kariaunos parama visgi neatlaikė Lietuvos pilietinės visuomenės spaudimo.

Susidūrusi su visuotinu pasmerkimu ir panieka ponia Zuroffienė bando įjungti atbulinį bėgį. Ir mano, kad to išstenėto pro sukąstus dantis prisipažinimo dėl melo visišaki pakaks.

Aš taip nemanau.

Labai tikiuosi, kad broliai lietuviai nebus tokie skystai minkšti, kaip trumpai virti kiaušiniai ir parodys kiek tvirtumo savo noru į tautos išdavikes įsirašiusiai Agitpropo tarnaitei.

Rūta Vanagaitė-Zuroffienė turi visiems laikams iškristi iš tų veikėjų, kurie kalba televizijose, rašo portaluose ir kviečiami į renginius, sąrašo.

Tegul mėgaujasi tyra Efraimo meile, genėja apelsinmedžius jo sodyboje okupuotoje Palestinoje ir auklėja savo bei Zuroffo anūkus. Pastarųjų ar ne dvylika po Palestinos žemes laksto, smagių rūpesčių poniai Rūtai tikrai pakaks. O Lietuvos viešojoje erdvėje tai poniai turėtu būti įjungtas totalinis ignoras, kartu su atvirkštiniu mirusiųjų minėjimo režimu:

"Apie tūlą Vanagaitę tik blogai arba nieko!"

Jos pavyzdžiu ir kiti potencialūs išdavikai turi suprasti, kas jiems nutinks, kai milžiniška lietuvių tautos kantrybė pagaliau baigsis.

Spirgės rėkdami Moralinio Laužo liepsnose!

-----------------------
UPD. Puikus žymaus istoriko Tomas Baranauskas šio vakaro straipsnis į temą - pasirodo, Agitpropo tarnaitės ryžtą palaužė reali perspektyva netekti kasmėnesinės, daugiau, nei 600 eurų kūrybinės stipendijos, skirtos eiliniam antilietuviškam paskviliui sukurpti:

"..Trauktis [Vanagaitei] nebebuvo kur: žiniasklaida atkreipė dėmesį net į jos prašymą Lietuvos kultūros tarybai skirti 600 eurų mėnesinę stipendiją tolesniems „tyrimams“ ir konkrečiai – knygos „Nusikaltimas ir tyla“ rašymui.

Šitoks dėmesys R. Vanagaitės finansiniams reikalams, po kurio kilo grėsmė, kad stipendiją ji matys kaip savo ausis, nebepaliko kitos išeities. Nors pastarosiomis dienomis kritikuota R. Vanagaitė buvo daug kartų, dabar ji nusprendė staiga atsižvelgti į tiek kartų atkakliai neigtą realybę ir atsiprašyti.

Tą ji padarė praėjus trims valandoms po to, kai „Lietuvos žinios“ paskelbė apie jos pretenzijas gauti minėtą stipendiją.Lietuvos kultūros tarybai skirti 600 eurų mėnesinę stipendiją tolesniems „tyrimams“ ir konkrečiai – knygos „Nusikaltimas ir tyla“ rašymui...."

"T. Baranauskas. Apie du Vanagaitės apšmeižtus Vanagus ir sovietinės istoriografijos gaivinimą "
http://alkas.lt/…/t-baranauskas-apie-du-vanagaites-apsmeiz…/

Šaltinis: https://www.delfi.lt/…/r-vanagaite-parase-viesa-laiska-atvi…