GRYBAUSKAITĖ - Lietuvos tragedija, arba kitokia nuomonė

Autorius: Anno Šaltinis: http://baltnews.lt/vilnius_new... 2018-03-22 13:17:20, skaitė 1766, komentavo 8

GRYBAUSKAITĖ - Lietuvos tragedija, arba kitokia nuomonė

Nepriklausoma seimo deputatė, ekonomikos profesorė Aušra Maldeikienė pareiškė, kad dabartinė Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė yra esminė šios šalies tragedija.

Deputatė, kuris paskelbė apie savo ketinimus kovoti prezidentinio krėslo 2019 m., sukritikavo dabartinę prezidentę Dalia Grybauskaitę. Pasak jos, valstybės vadovas diskreditavo save lyderio poste, nes ji nemoka bendrauti nei su žurnalistais, nei su paprastais žmonėmis. Be to, Maldeikenas teigia, kad Grybauskaitė gali skaityti svarbius pranešimus tik iš popieriaus arba padedant sufleriui

"Šitos šalies tragedija yra nevykusi prezidentė. Prezidentė, kuri nė karto nedrįso ne tik su tauta kalbėtis ir paaiškinti, kokios jos tikrosios moralinės vertybės, net su žurnalistais drąsiai ir iš anksto neišmokusi teksto pasikalbėti. Tas tekstukų skaitymas iš suflerio juokingas visiems, kurie suvokia ir mato, kaip bėgioja jos akytės priešais esančiu ekranu. Tik užsidaro ekranas ir užsičiaupia burna. . Paskutinį kart juokiausi, kai ji taip iš EKRANO per Kino pavasario atidarymą banalybes vožė ant galvų." - rašo Aušra Madeikiene savo puslapyje" Facebook ", komentuodama prezidentės žodžius apie sudėtingą padėtį parlamente, kurio darbas gali būti paralyžuotas dėl politinių grupuočių konflikto.