Ir nieko jie neklauso, nes viskas kas jiems šauna į galvą yra dieviška

Autorius: Daugvardas Noreikis Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/ir-nie... 2018-05-03 11:59:47, skaitė 693, komentavo 0

Ir nieko jie neklauso, nes viskas kas jiems šauna į galvą yra dieviška

Ir nieko jie neklauso, nes viskas kas jiems šauna į galvą yra dieviška

Gal keistai nuskambės, nes daug kas buvo Sąjūdyje, aš taip pat buvau – parašus rinkau už Lietuvos ekonominį savarankiškumą, mitingus lankiau, Sausio 13 ir 14 ir 15 ir t.t. prie televizijos bokšto, televizijos, Seimo budėjau, Sąjūdį vedantį Lietuvą į Savarankišką valstybę saugojau, o po to Sąjūdis suskilo į daugelį partijų, tame tarpe, kas įdomu, ir į LDDP, tik Sąjūdžio nuopelnus prisiskyrė konservatorių partija, čia prieiname prie keistai skambančios dalies, ir tiek iki dabartinio laiko konservatoriai nusirito, kad mano akimis žiūrint tapo Lietuvos Vėžiu, ėdančiu Lietuvą iš vidaus.

Vėžys nepastebi, kad jis vėžys. Jis gyvena savo gyvenimą visą kūną laikydamas savo maistu, išnaudodamas jį, tikėdamas savo išskirtinumu ir net kažkiek jo nekęsdamas, nes tas kūnas tai runkeliai, vatnikai, neišsilavinę kaimiečiai, nemokantys kultūringai gerti, ne profesoriai, ne docentai, ne akademikai kuriems iki aukštuomeniškų aukštuomeniškos konservatorių partijos aukštumų nepriaugti NIEKADOS, nes konservatoriai, tai elito elitas, Dievo išrinktieji teisybės žinotojai ir nešėjai, kurie, jei jiems leisime užaugs į didelį VĖŽĮ ir sunaikindami lietuvių tautą, Lietuvos valstybę, galų gale ir patys susinaikins to nesuprasdami, nes tokia kryptis yra, kuria jie eina tvirtu žingsniu, be krislo abejonės.

Ir nieko jie neklauso, nes viskas kas jiems šauna į galvą yra dieviška, ypatinga, neabejotinas gėris, didybės manijos stiprinamas iš metų į metus.