Olandai parodė Eurovizijos konkurse nugalėjusios dainos parodiją

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-05-26 02:07:26, skaitė 1027, komentavo 2

Olandai parodė Eurovizijos konkurse nugalėjusios dainos parodiją

Olandijos valstybinė televizija satyrinėje programoje parodė Izraelio atlikėjos Netos Barzilai sudainuotos dainos Toy („žaisliukas“) parodiją. Manau, kad tai buvo labai sunki užduotis sukurti parodiją iš parodijos. Šito išsityčiojimo iš muzikos ir iš Europos klausytojų kitaip kaip parodija pavadinti neįmanoma. Ką gi, konkursas yra toks pats „demokratiškas“, kaip ir Europos sąjunga, su jos „demokratiškai“ falsifikuojamais rinkimais (geriausias praėjusių metų pavyzdys – prezidento rinkimai Austrijoje).

Izraelio atlikėjos Netos vaidmenyje buvo populiari Olandijos aktorė Sanne Wallis de Vries. Ji susiejo dainą su gegužės 14 dienos įvykiais Gazoje, kai buvo nušauti 63 beginkliai palestiniečiai, JAV atstovybės perkėlimu į Jeruzalę. Dainoje sakoma, kad žydai sužavėti palestiniečių „kraujo nuleidimu“, kurie yra „Izraelio žaisliukai“, o JAV atstovybė – tai tik pasipelnymo ir pinigų darymo kelias.

Nuo kovo 30 dienos Gazos ruože izraeliečiai nušovė 112 palestiniečių, o virš 13 tūkstančių jų buvo sužeisti, suluošinti.