Geros žinios Europos patriotams iš Italijos: Salvini su Orbanu ruošiasi keisti ES imigracijos taisykles

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-05 18:29:32, skaitė 645, komentavo 0

Geros žinios Europos patriotams iš Italijos: Salvini su Orbanu ruošiasi keisti ES imigracijos taisykles

https://4.bp.blogspot.com/-tdFHro5bPFo/WxYIA-8PUaI/AAAAAAAAKCc/ggVKwAMK-6QY6B1TZ5Z8Hz_clJT_EPYkgCLcBGAs/s1600/nintchdbpict000410476078-e1528015590989_3.jpg

Italijos vicepremjeras ir VRM vadovas Matteo Salvini pareiškė pirmadienį, kad kalbėjo telefonu su Vengrijos premjeru Viktoru Orbanu ir ketina kartu su juo keisti „Europos Sąjungos taisykles“. „Arba ES padės mums, arba mes ieškosim kitų kelių“, - pasakė jis.

Po trijų dienų nuo naujosios Italijos vyriausybės patvirtinimo, dešiniųjų „Šiaurės lyga“ lyderis ir dabartinis vicepremjeras Salvini, kalbėdamas mitinge Fiumicino mieste prie Romos, pasakė:

„Šiandien aš sulaukiau malonaus skambučio iš Vengrijos premjero Viktoro Orbano; mes dirbame, kad pakeisti Europos Sąjungos taisykles“.

Salvini mitinge pasakė, kad „Tunisas į Italiją dažnai siunčia katorgininkus“. Tunisas sureagavo į šį kaltinimą URM nota.

Vicepremjeras plačiau nepaaiškino apie bendradarbiavimą su Vengrija.

Salvini dar pasakė savo šalininkams: „Vyriausybė pas nieką neiną į miegamąjį, bet vaikas turi teisę turėti motiną ir tėvą, o ne tėvus 1,2 ar 33.

Vicepremjeras pažymėjo, kad jo vyriausybė turi „daug priešų“. Tarp jų jis nurodė molijardierių Džordžą Sorošą, kurį jis pavadino „vienu iš didžiausių pasaulio spekuliantų“.

Sekmadienį Sorošas susitikimo Šiaurės Italijoje metu kalbėjo, kad Rusija turi „įtaką naujoje vyriausybėje“ Romoje. Sorošas taip pat kalbėjo, kad „Italijos visuomenės nuomonė turi teisę žinoti, kad (Salvini) apmoka Maskva“.

Orbano nuomone, Sorošo kaltinimai yra „melagingi ir juokingi“. Jis pasakė: „priverstinis perkėlimas (migrantų) į kitas šalis neįmanomas ir nepageidaujamas“.

JAV portalas Zerohedge žodžiais, likimo ironija, bet globalistinių elitų pasipriešinimas prieš Salvini, atsiliepė aidu joms pačioms, jis tik sustiprino visuomenės paramą ir sukrėtė pasaulio rinkas. Antimimigracinės lygos parama tarp rinkėjų, kaip parodė apklausa, išaugo iki 28,5%, lyginant su 17,4 procentais balsų, gautų kovo 4 dieną per rinkimus. Penkių žvaigždžių populiarumas išaugo 2,6 procentais.

Zerohedge kelia klausimą: Italija ruošiasi išsiųsti šimtus tūkstančių afrikiečių nelegalų namo, o ką darys „išsilavinusios“ ir „progresyvios“ ES valstybės su savo migrantais-rezidentais, kai pasaulio ekonomiką kitą kartą „pakibs ant plauko“, o „žmonės ims kreipti atidų dėmesį į jų mokesčių dolerius?“

Nuorodos:

http://www.repubblica.it/politica/2018/06/04/news/migranti_salvini_minniti_diritti_civili-198098695/?ref=RHPPLF-BH-I0-C8-P3-S1.8-T1

https://wpolityce.pl/swiat/397238-stanowcza-deklaracja-wloskiego-wicepremiera-razem-z-viktorem-orbanem-pracujemy-by-zmienic-reguly-ue

https://www.zerohedge.com/news/2018-06-03/war-erupts-between-italys-government-and-soros-you-profited-death-hundreds-people