Mus šmeižė galimai alkoholizmu serganti lachudra ir tai didžiulė mūsų moralinė pergalė

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-08 12:11:23, skaitė 1299, komentavo 2

Mus šmeižė galimai alkoholizmu serganti lachudra ir tai didžiulė mūsų moralinė pergalė

https://2.bp.blogspot.com/-h1rvFkINX1g/WxlxygbMTOI/AAAAAAAAKE8/kR4XqHSALLg9zuJd6obFn-xV_j51o5GAQCLcBGAs/s1600/asta_kuznecovaite.jpg

Gegužės 17 dieną kreipiausi į LR Generalinį Prokurorą, prašydamas iškelti baudžiamąją bylą internetinio portalo http://vatnikai.eu/ steigėjui (steigėjams), kurie šios masinės informavimo priemonės pagalba kursto prieš mane rasinę ir pilietinę neapykantą, skatina smurtą prieš mane, šmeižia ir žemina mano asmenį, mano nepriekaištingą reputaciją. Prašau Jūsų likviduoti šį šmeižikišką portalą.

Gegužės 25 dieną Kristina Sulikienė portale bukimevieningi.lt pranešė, kad „Gegužės 9 dieną interneto platybėse pasirodė portaliūkštis „vatnikai.eu“. (…) Mano vyras Albertas Sulikas į policiją kreipėsi su pareiškimu dėl ikiteisminio tyrimo pradėjimo gegužės 10 dieną, solidarizuodamasi kreipiausi ir aš, gegužės 11 dieną, anksti ryte, visi kiti „vatnykai“ dar tuo metu mąstė, svarstė, diskutavo.

Kauno rajono policija, Mastaičių nuovada apklausė Albertą Suliką ir pradėjo tyrimą, štai tada staiga ir dingo portalas, matome baltą lapą, jeigu surenkame šį adresą.

Nežinau apie kitus tyrimus, bet dažniausiai tokiais atvejais pirmoji nuovada, pradėjusi tyrimą, ir būna pagrindinė, o kad tyrimą kuruoja Generalinė prokuratūra – gali būti, juk byla turi viešąjį interesą, tai neapykantos kurstymas, šmeižimas, dergimasis neturint jokio pagrindo.“

Kristinos Sulikienė nuomone, tai nevykęs bandymas sukurti ukrainietiško Myrotvoretc analogą. Po šio „ukrainiečių blogo sukūrimo, buvo imti žudyti žurnalistai, vienas jų – Buzina – nušautas iš karto po to, kai buvo paviešinta asmeninė informacija apie jį.“

„Mes su vyru atskirais pareiškimais pareikalavome atlyginti iš viso 10 000 eurų neturtinę žalą, ši suma gali didėti, nes šmeižikai tyčia paskleidė melagingą informaciją apie mūsų tiek asmeninį, tiek profesinį gyvenimą, kad pakirstų pasitikėjimą mumis,“ - tęsė Kristina Sulikienė.

Birželio 4 dieną elektroniniu paštu aš gavau Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos atsakymą į mano skundą. Ikiteisminį tyrimą pradėti atsisakyta.

Labai nudžiugau birželio 7 dieną perskaitęs portale bukimevieningi.lt Lino Naujalio straipsnį „Nustatyta “vatnikai.eu“ svetainės administratorė, tai garsioji “LRytas“ žurnalistė Asta Kuznecovaitė “Kuzia“ (video)“.

Autorius rašo, kad “2018-05-23 buvo išsiųstas užklausimas į UAB ,,Interneto vizija“, kuri yra svetainės www.vatnikai.eu administratorius. UAB ,,Interneto vizija“ vykdomoji direktorė E.Litvinaitė nurodė, kad svetainės valdytoja yra Asta Kuznecovaitė, gyv. ******* g. ****-***, Vilnius, tel. Nr. 8 68 ****40, el. p. vatnikai@inbox.lt.“

„O kur areštas, kompiuterių paėmimai? Štai kaip policija dangsto savus ir taiko dvigubus standartus, nes Simonui Zagurskui už komentarus “Facebooke“ teko net savaitę praleisti Šiaulių tardymo izoliatoriuje.“ - rašo Linas Naujalis.

Reikėtų dar prisiminti portalo Šauksmas.lt leidėjų Jaro Valiukėno ir Kazimiero Juraičio persekiojimą: kratas, kompiuterių paėmimą, iškeltas bylas. Represijos palaužė tremtinio Jaro Valiukėno sveikatą.

kuze-asta.jpg

Sistema nekelia bylos žvelgiančiai iš nuotraukų girtai lachudrai, nes pati sistema yra tokia pati, iki ausų apsidirbusi, parsidavusi ir išsigimusi. Tai jų resursas.

Žiūrėti į vatnikai.eu steigėjos nuotraukas man yra daug smagiau, negu vazotis teismuose. Aš švenčiu didžiulę moralinę pergalę, nes mus šmeižė degradavęs žmogus, autentiškas vatnikas!

Nuorodos:

http://lebionka.blogspot.com/2018/05/mano-skundas-lietuvos-generaliniam.html
https://bukimevieningi.lt/2018/05/29/nebeveikia-smeizikiskas-blogas-vatnikai-eu/
https://bukimevieningi.lt/2018/06/07/nustatyta-vatnikai-eu-svetaines-atministratore-tai-garsioji-lrytas-zurnaliste-asta-kuznecovaite-kuzia/