Po baliaus... Šis tas apie pederastus (21+) 18+

Autorius: Anno Šaltinis: https://cont.ws/@kurennoi/9384... 2018-06-11 22:59:47, skaitė 1676, komentavo 5

Po baliaus... Šis tas apie pederastus (21+) 18+

Žiniasklaidoje ir filmuose jau seniai sukamas - brukamas pidarasų ("gėjų") kaip moteriškų, mielų ir nekenksmingų artistų ar modeliuotojų įvaizdis, kuriems pikta homfobiška "bydlo" neleidžia mylėti vienas kito.


Pederastinis personažas iš žinomo teleserialo

Nedaugelis žmonių žino, kad tai yra kruopščiai apgalvota taktika, kurią sukūrė du pidar-aktyvistai iš Harvardo universiteto. Štai kaip jie aprašo tai savo knygoje After After Ball :


Pristatomi kaip apsaugos reikalingos aukos

Homoseksualūs asmenys (pidarasai) turėtų būti parodomi kaip aukos, kurioms reikia apsaugos, kad priversti visuomenę užjausti jų, neva, engiamųjų statusą ir prisiimti jų gynėjo vaidmenį. gynėjo vaidmenį.

Jeigu vietoj to homoseksualai (pederastai) bus pateikiami kaip stipri ir išdidi gentis, jie visuomenės bus suvokiami kaip grėsmė, pateisinanti pasipriešinimą ir priespaudą.

Dėl šios priežasties mes turime atsisakyti pagundos viešai blykstelėti mūsų "gėj(pidor)- pasididžiavimu", kada tai prieštarauja "gėj(pidor)-aukos" įvaizdžiui.

Iš praktiško požiūrio taško tai reiškia, kad nachališki ūsuočiai apsitempę oda, trasvestitai, vyriškos lesbietės nepasirodys homoseksualinėse (pederastiškose) reklamose ir viešose pasirodymuose.

Konvencionaliniai kilnaus jaunimo, pagyvenusių žmonių ir patrauklių moterų įvaizdžiai turės užimti prioritetinę vietą.

Taip pat galima tvirtinti, kad ankstyvosiose media - kampanijos etapuose lesbietės turėtų būti labiau matomos, nes natūralistų požiūris į lesbietes yra mažiau priešiškas, o jų įsitikinimai ar prietarai yra neaiškūs, o ne tiek daug skaitlingi.

Moterys, kaip taisyklė, suvokiamos kaip mažiau pavojingos ir labiau pažeidžiamos nei vyrai, todėl bus labiau tikėtina, kad sukels užuojautą.

Tai buvo parašyta 80-ųjų pabaigoje, kada propagandos kampanija žiniasklaidoje dar buvo beprasidanti, bet mūsų laikais, pasiekę žymių pasiekimų teisinėje ir socialinėje sferoje, homoseksualams (pederastams) daugiau nereikia apsimetinėti, ir jie gali sau leisti būti patys savimi. Balius baigėsi, kaukės nuimtos, nuplautas makiažas ir grimas.

Šitame gatvės festivalių San Franciske videoįraše parodoma, be pagražinimų, kaip atrodo nugalėjusi tolerancija, ir tai kas yra vadinama "gėjų bendruomene", ir tai kas vadinama joje "meile". O juk viskas ten prasidėjo gražiai atrodančiomis procesijomis su spalvingomis vėliavėlėmis ir plakatėliais, besišaukiančiais "teisingumo", "laisvės" ir "teisių".

https://vk.com/video-149032638_456239032

Čia negalima neprisiminti eilučių iš Sent Ekziuperį kūrinio  "Citadelė" :

Minia laisve vadina laisvę pūti ir teisingumų - savo pūvimą... Atmatos žviegė gindami savo laisvę pūti. Sukurtas puvimo, jis ir kovojo už jį. Užveisk tarakonų ir pas tarakonus atsiras teisės. Visiems akivaizdžios teisės. Sulėks dainininkai kurie jas apdainuos. Jie ateis pas tave ir dainuos apie didį tarakonų liūdesį, kurie yra pasmerkti žūti...

Knygos "After The Ball" autoriai, kurie patys yra pidarasai, puslapiuose 304-305 siūlo tokio elgesio paaiškinimą:

Kada homoseksualas (pederastas) yra jaunas ir nepatyręs, paprasčiausi, "vaniliniai", santykiai - apsikabinimai ir tarpusavio masturbacija - jam yra daugiau nei pakankama. Tai yra kažkas naujo, draudžiamo, "purvino" ir kvapą užimančio.

Laikui bėgant vanilinis seksas su vienu partneriu tampa įprastas, nuobodus ir praranda savo sugebėjimą sujaudinti. Seksualinis susijaudinimas stipriai priklauso nuo "paslaptingumo", tai yra, tarp partnerių dar kažko nepatirto lygio.

Akivaizdu, kad fiziškai ir emociškai, vyrai yra labiau panašūs vienas į kitą, nei moterys, ir todėl ten to nepatirto paslaptingumo mažiau.

Tai, kaip taisyklė, priveda homoseksualus (pederastus) prie greito persisotinimo savo pertneriu. Iš pradžių persisotinęs homoseksualas (pederastas), ieško naujovių parneriuose, tampa neįtikėtinai pasileidęs ir neišrankus.

Galų gale visi kūnai tampa jam nuobodūs ir jos pradeda ieškoti naujų įpročių. Jis bando atkurti erekcinius aštrius pojučius per "purvinus" ir "draudžiamus" sekso aspektus, tokius kaip , pavyzdžiui, fetišizmas, urofilija (liguistas potraukis myžalams ir viskam kas su jais susiję) ,, koprofilija (šūdo ėdimas ir pan.) ir t.t .Tačiau tokie bandymai yra pasmerkti nesėkmei: "purvo" didinimas veda prie niurkinimosi fekalijose, kas galiausiai nustoja tenkinti, ar net dominti.


Budeliai su kaukėmis


Urofilija

Kita stotelė - impotencija. Agresyvus seksas - tai dar blogiau, nei seksas atvedęs į aklavietę: jis gali būti pavojingas. Kaip taisyklė, homoseksualai (pederastai), nusipirkę bilietą šiam ekspresui į vieną pusę, iš pradžių tenkinasi surišinėjimais ir paklusnumu, po to sado-mazo . Pasiekę savo 30-40 metų, greitai persisotinę minkštomis versijomis (ir perversijomis (iškrypimais)) panašių dalykų, jie pereina prie rimbų, kaukėtų budelių ir fistingo - kelių pirštų ar kumščio kišimas į vaginą ar anusą (ko tik nepadarysi susijaudinimo palaikymui).

Pasiekę savo 50 metų šitie nelaimėliai jau yra rimtoje bėdoje. Gynėjai gali pasakyti gali pasakyti, kad "šiurkštus" seksas yra nekenksmingas, ir kad tai "tik dar vienas būdas išreikšti meilę", bet jo atributai, išraiškos ir emocijos kelia skausmą ir neapykantą - būtent tai sukelia susijaudinimą.

Deja, nepaisant to, kad skausmas ir neapykanta neturi nieko bendro su meile, jie turi daug ką bendro su geiduliu: seksualinio susijaudinimo ir agresijos centrai smegenyse yra gana glaudžiai susiję. Nuolatinis šio ryšio pasikartojimas sustiprina jį ir veda prie negalėjimo patirti susijaudinimą be agresijos arba agresijos be susijaudinimo.

P.S. Kaip patvirtinimas - Berezovskio bendražygio Nikolajaus Gluškovo mirtis, pasmaugto šuns pavadėliu, matyt sekso su meilužiu metu.

P.P.S Tai neįtikėtina! Jau sulaukta kaltinimų homofobija ... Ar suprantate?! Tiesiog citavimas dviejų gėjų (pidarasų) mokslininkų knygos ir pederastų laisvalaikio  publikavimas, tai jau homofobija pidarasų - aktyvistų akimis!


Pidarasai politiniai aktyvistai

Kaip tai vadinama? Panašius reikalavimus organizmo imunitetui pateikia parazitai. Jie "kalba": Mes maitinsimės jumis, šiksim į jūsų kūną (valstybę), o jūs sėdėkit, tylėkit, nieko nesiimkit, ir svarbiausia nieko nepastebėkit tol, kol mes neprasiskverbsim į smegenis (vadovybę), mokslą, kultūrą ir švietimo įstaigas, pavyzdžiui, VU, ir nepradėsim tvirkinti vaikų mokyklose. O kada baigsis šis balius, galima bus atsipalaiduoti ir išnešti į gatvę savo seksualinės praktikos detales, nes smurtas prieš save jau nebepatenkina, o vienintelis kas sukelia susijaudinimą - tai smurtas prieš visuomenę.

Pagrindinis pederazmo propagandos tikslas - pasaulio gyventojų skaičiaus mažinimas, kas yra atliekama biologiškai pavojingu keliu ir turi genocido požymių. Papildomas tikslas - sutelktas, lengvai mobilizuojamas kolektyvas, VISADA priešingai nusistatęs tradicinei visuomenei ir daugumai.

Tylėti negalima ! Nukentėjusius nuo propagandos ir naudojamus politiniais tikslais žmones, apgautus, manančius, kad pasikeisti yra neįmanoma, vis dar galima išgelbėti nuo savižudybės, iki kurios priveda  LGBT propagandos melo supratimas apie savo būsenos normalumą.