Kijevas rengia provokaciją prieš ES delegaciją - bandys numušti sraigtasparnį su delegacijos nariais, praneša DLR

Autorius: SputnikNews.lt Šaltinis: https://sputniknews.lt/world/2... 2018-06-12 19:33:18, skaitė 769, komentavo 0

Kijevas rengia provokaciją prieš ES delegaciją - bandys numušti sraigtasparnį su delegacijos nariais, praneša DLR

Kijevas, archyvinė nuotauka
Kijevas, archyvinė nuotauka

Remiantis pranešimu, Ukrainos silovikai planuoja numušti sraigtasparnį su ES delegacija nešiojamuoju raketiniu-zenitiniu kompleksu "Igla" ir suversti kaltę LLR ir DLR

VILNIUS, birželio 11 — Sputnik. Ukrainos saugumo pajėgos rengia Donbase provokaciją prieš Europos Sąjungos politinio saugumo komiteto delegaciją, praneša RIA Novosti su nuoroda į Donecko Liaudies Respublikos (DLR) saugumo ministeriją.

Europos delegacija atvyks į Ukrainą prezidento Petro Porošenko kvietimu, pabrėžė DLR. Nuo birželio 13 iki birželio 15 dienos ji lankys fronto teritorijas ir Kijevą, kad ištirtų humanitarinę padėtį Donbase.

Pagal ministerijos pranešimą, Ukrainos silovikai planuoja numušti sraigtasparnį su delegacija nešiojamuoju raketiniu-zenitiniu kompleksu "Igla" ir "vėliau apkaltinti Luhansko Liaudies Respubliką ir Donecko Liaudies Respubliką".

Praėjusią savaitę Donecko Liaudies Respublika papasakojo apie Kijevo planus surengti provokaciją prieš misijos vadovo pavaduotoją Ukrainoje Aleksandrą Hugo jo lankymo zonoje, už kurią atsakinga Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 24-oji brigada.