Bundestago valdančioje koalicijoje maištas prieš Merkel "atvirų durų" politiką. "Pabėgėliai" - vokiečių skurdo priežastis

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-16 10:13:14, skaitė 706, komentavo 0

Bundestago valdančioje koalicijoje maištas prieš Merkel

Merkel praranda palaikymą parlamente. Nesutarimai tarp Merkel ir VRM vadovo Horsto Zeehoferio sukėlė Bundestage „maištą prieš Merkel“. Merkel laikinai sustabdė Zeehoferio planą. Zeehoferis ir KSS nori dar Vokietijos pasienyje sustabdyti pabėgėlius ir siųsti juos į saugias šalis, kur jie buvo registruoti. Kanclerės elgesys sukėlė kritikos bangą ir iš savo KDS/KSS sąjungos deputatų. KSS generalinis sekretorius Blium pasakė: „Kalba eina apie galiojančių įstatatymų taikymą! Mes reikalaujame šio plano ir mes jį įgyvendinsime!“ Dauguma deputatų palaiko Zeehoferio planą. Pas kanclerę praktiškai neliko vienaminčių Bndestage.

Arminas Šuseris (KDS) pasakė: „Frakcijos viduje nėra ginčų. Mes senai nutarėme išsiųsti pabėgėlius nuo Vokietijos sienos“. Klausas-Peter Vilš (KDS): „Išeinant iš to, kaip sunkiai vyksta deportacija, mes turime atmesti juos, kurie nori mus apgauti!“ Merkel pasakė, kad nori išlaikyti balansą europinių ir nacionalinių interesų. Tačiau, ji nutyli tą faktą, kad Zeehoferio planas tiesiogiai prieštarauja jos „atvirų durų“ politikai. Jeigu ji priims Zeehoferio planą, ji faktiškai paneigs ankstesnę savo politinę programą, kuri stebuklingai atitinka Dž.Sorošo planui sunaikinti Europos tautas.

ARD-Deutschland Trend apklausa, atlikta birželio 1-12 dienomis parodė, kad 62% vokiečių nenori, kad į šalį būtų įleidžiami imigrantai be dokumentų, o 86% norėtų, kad negavusius prieglobsčio „pabėgėlius“ kuo greičiau deportuotų. Agentūra dpa pažymi, kad dauguma vokiečių palaiko KSS lyderio ir vidaus reikalų ministro Horsto Zeehoferio migracijos programą, kuri numato įleisti į šalį migrantų, kurie jau buvo registruoti pabėgėliais kitoje ES šalyje ir neturi dokumentų.

Vokietijos valdančioji koalicija -KDS/KSS ir socialdemokratai po rinkimų susitarė nepriimti į Vokietiją per metus daugiau 180-220000 imigrantų, kad nepasikartotų 2015 metai, kai Angela Merkel, pažeisdama įstatymus, į šalį įsileido 1,5 milijono nelegalių imigrantų.

pm_pazderski_412582_a.jpg

Turtinga Vokietija „pabėgėliams“, bet ne vokiečiams

AfD partijos federalinio sekretoriaus pavaduotojas Georg Pazderski suktrėstas nesenai gautų INSA apklausos, kuri parodė, kad 39 procentai vokiečių šiais metais neturi pinigų vasaros atostogoms. „Visų pirma vienišos moterys, pensininkai ir šeimos su vaikais ir abiem dirbančiais tėvais negali keliauti net savaitės.“

Pazderski nuomone, reikia patikrinti mokesčių mokėtojų milijardus, išleidžiamus nelegaliems imigrantams ir bausti už mokesčių švaistymą.