Merkel svečiai toliau pjauna ir prievartauja vokiečius. Pastarųjų dienų apžvalga

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-18 19:21:03, skaitė 991, komentavo 4

Merkel svečiai toliau pjauna ir prievartauja vokiečius. Pastarųjų dienų apžvalga

https://4.bp.blogspot.com/-dEx80Fpheus/WyaKxcjDe7I/AAAAAAAAKPg/UPlg0MWFzloowl05X1KTShPpsZLE5PcrACEwYBhgL/s1600/TOPSHOT-GERMANY-ATTACK-MARKET-640x480.png

Europiečių žudynių ir prievartavimų organizatorė yra sionistė Angela Merkel, 2008 metais apdovanota „B’nai B’rith“ premija už 40 metų darbą Izraeliui ir žydų tautai. Tai ji 2015 metais sutrypė Vokietijos ir ES įstatymus ir įleido milijonus „pabėgėlių“, tarp kurių buvo tūkstančiai teroristų, islamistų, banditų, vagių, prievartautojų, narkodilerių ir kitokių Afrikos ir Azijos nusikaltėlių. Visi jie buvo įleisti be jokių dokumentų, be jokios asmens patikros, be sveikatos patikrinimo, karantino. Merkel pagal nusikaltimo mastą Europos tautoms yra lyginama su Adolfu Hitleriu. Praėjusią savaitę šios į ES Merkel sukviestos pasaulio atmatos toliau prievartavo ir pjovė.

Žiaurus išprievartavimas ketvirtadienį Ottrau mieste (Hesenas)

25-metis Merkel svečias iš Rytų Afrikos praėjusį ketvirtadienį žiauriai išprievartavo 39-metų moterį, kuri šį „juodą žvėrį“ sustojo pavežėti nuosavu automobiliu“. Nusikaltėlis suimtas, Marburgo prokuratūra tiria įvykį.

Merkel „juodojo deimanto kilmė“ neaiški, jis yra iš prancūziškai kalbančios Afrikos. Moteris buvo išvilkta iš mašinos, žiauriai mušama ir prievartaujama prie miesto kapinių.

Teroro aktas Berlyne: trys sužeisti

Berlyne užpulti ir sunkiai sužeisti peiliu du jauni turistai iš Meksikos 19 ir 21 metų ir jų 41 metų palydovas vokietis. Užpuolimas įvyko šeštadienį iš ryto.

„Pabėgėliai“ ir prieglobsčio prašytojai ES nuo 2014 metų nužudė 357 žmones, o 1678 sužeidė. Apie tai rašoma „Daily mail“.

Pažymima, kad žudynės apėmė Europą nuo tada, kai Angela Merkel atidarė Europos sienas. JAV ekspertai pažymi, kad „Merkel sprendimas atidaryti sienas, padidino terorizmo grėsmę“, rašoma Breitbart.

„Europos lyderiai arba naiviai vertino rizikas, arba negalėjo sąžiningai informuoti visuomenę, kokį poveikį turės saugumui priėmimas tokio didelio žmonių skaičiaus“, - pasakė Simcox , nacionalinio saugumo ir terorizmo ekspertas.

ES MIP buvo duotas nurodymas slėpti „pabėgėlių“ nusikaltimus. Šią melo kompaniją finansavo tarptautinis mafijozis Džordžas Sorošas, Briuselis, Britanijos, Vokietijos ir kitos vyriausybės. Kai Bastilijos paėmimo dieną švenčiančius 84 prancūzus traiškė islamisto iš Tuniso 19 tonų sunkvežimis, globalistai užsipuolė europiečius, kad šie platina neigiamą informaciją apie islamistus ir atėjūnus iš Afrikos ir Azijos.

Kas yra tikrieji Europos tautų naikintojai, „pabėgėlių“ vežimo į Europą organizatoriai, parodys laikas. Kieno interesams atstovauja Angela Merkel mes žinome. Ji atstovauja tarptautiniam sionizmui jau 50 metų.

Sustabdyti nelegalią imigraciją įmanoma

2017 metais Hamburge vyko 20-truko susitikimas ir nuo 12 birželio iki 11 liepos buvo uždaryta Vokietijos siena, kad apsaugoti politikus nuo atvykstančių žmogžudžių. Negalėjo tuo metu per sieną prasmukti net pelė, rašoma Pi-news.

30 dienų patikrinimo rezultatas: išaiškinti 4546 nelegalai, 6125 migracinio režimo pažeidėjai, 812 narkotikų pervežėjai, 782 areštai, 18 revolverių, 300 šovinių, 26 kilogramai marihuanos, kulkosvaidis su šoviniais, 1,1 kg kokaino, daugybė kitų narkotikų.

Šiuo metu Bavarijoje yra 90 pasienio perėjimų. Saugomi tik 3. Komedija ir vokiečių tautos naikinimas tęsiasi. Merkel ir toliau spjauna į Vokietijos įstatymus.

Nuorodos:

http://lebionka.blogspot.com/2017/03/trys-angelos-merkel-portreto-strichai.html
http://www.pi-news.net/2018/06/massive-gewalt-in-ottrau-der-schwarze-hat-mich-vergewaltigt/
http://www.pi-news.net/2018/06/berlin-drei-verletzte-nach-messerattacke/
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5849611/Radicalised-asylum-seekers-murdered-injured-1-000-terror-attacks-2014.html
http://www.breitbart.com/london/2018/06/17/1000-murdered-islamist-migrants-eu/
http://www.pi-news.net/2018/06/seehofers-geplante-zurueckweisungen-die-fakten/