Pragaro internacionalas kasa duobę Europos sąjungai ir Lietuvai. Nepasiduosime

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-26 19:10:36, skaitė 923, komentavo 2

Pragaro internacionalas kasa duobę Europos sąjungai ir Lietuvai. Nepasiduosime

https://3.bp.blogspot.com/-AjlThQ_bnpw/WzHH7Xo85bI/AAAAAAAAKXM/OPRsIehhybcLtcVnZwkNC0el1WYwT1cnACLcBGAs/s1600/Communism-Museum-640x480.png

Jau niekam nekyla abejonių, kad neišsprendžiami prieštaravimai sudraskys Europos sąjungą, šitą pragaro internacionalo sukonstruotą negyvybingą organizmą, trečią jų 20 amžiuje sukonstruotą, po TSRS ir hitlerinės Vokietijos, negyvybingą imperiją pakeliui į galutinį tikslą – užvaldyti pasaulį.

Pagrindinis ES griaunantis vidinis prieštaravimas yra tai, kad Europos tautos nori išlikti, ypač pabėgusios iš TSRS koncentracijos stovyklos ir turinčios istorinę atmintį, ją nepamiršusios, o žydiškai-masoniškai-jėzuitiška mažuma, valdanti bankus, save vadinanti „elitu“, nori ES tautas sunaikinti, užgrobti jų sukauptą turtą.

Sekmadienį baigėsi to „elito“ tarnų „neformalus pasitarimas Briuselyje“. Pagrindiniais smuikais čia grojo E.Makronas, A.Merkel ir, kaip žmonės tvirtina, degradavęs, niekada neišblaivėjantis, niekieno nerinktas, EK pirmininkas Ž.K.Junkeris.

Čia, kaip tvirtina Vokietijos MIP, to „elito“ tarnams, nepavyko suformuoti bendrą politiką migracijos klausimais. Italija siūlė baudas už atsisakymą priimti pabėgėlius, Prancūzija rekomendavo kurti uždarus centrus pabėgėliams ES teritorijoje ir finansines sankcijas, pabėgėlių nepriimančioms šalims, o Vokietija pasisakė už dvišalius susitarimus, kad turėti galimybę sugrąžinti atvykstančius imigrantus.

Visiems pragaro jėgų atstovams išsiskirsčius, pranešta, kad Europos komisija (TSRS pirmuosius dešimtmečius irgi viską tvarkė komisijos ir komisarai, vykdė terorą, gyventojų genocidą, koks „atsitiktinis“ sutapimas) palaikė Emanuelio Makronas, proteguojantis finansines sankcijas už Afrikos ir Azijos nelegalių migrantų nepriėmimą. Jo nuomone, atsisakančios susinaikinti valstybės privalo „sumokėti“ už naryste ES bloke.

Fn_DPDyaFZB0W64EoV0y7wqeWfK5iUtr37UkR96vnhiF32UrEZMy_MUzyDdW8SK95YZgsm2OvyFMfu9Ty2333P9Eijw8XDcy3MYFN4xG8xg.jpg

Keista, bet visa Makroną palaikantis Briuselio divizionas, kaip ir Emanuelis Makronas, yra žydų tautybės. Rašoma, kad Makronas yra žydas, jėzuitų kolegijos auklėtinis, Rotšildų bankininkas, be to, kaip spaudoje tvirtinama - latentinis homoseksualistas, sergantis Edipo kompleksu, narkomanas, slepiantis savo pinigus Kaimanų salų ofšoruose (nuorodos straipsnio apačioje, 1-5).

RUSSIA-G20-SUMMIT-640x480.png

„Europa nėra sveika“ verkšleno „prancūziškos“ pavardės savininkas, ekonomikos ir finansų komisaras, irgi niekieno nerinktas, Pierre Moscovici. „Neteisėta, kad valstybės, kurios atsisako reikšti solidarumą ir toliau gautų analogišką ES finansavimo dalį.“ „Aš palaikau sankcijas, įvedamas jei nebus solidarumo “, - pasakė jis sekmadieniniame susitikime.

Dimitris-Avramopoulos-novartis-916640.jpg

Dar vienas Makrono tautietis, su tipiška „graikiška“ pavarde Dimitris Avramopoulos, irgi niekieno nerinktas, šiais metais vėl nuskambėjęs didelėse finansinėse aferose su farmacijos gigantu ir narkotikų gamintoju „Novartis“, pasipiktino idėja nuo tikrų pabėgėlių atskirti ekonominius imigrantus. „Tai absoliučiai nepriimtina“, - pasakė jis.

„Aš prieš sukūrimą Gvantanamo migrantams. Ši idėja kertasi su europinėmis vertybėmis, ir mes nesvarstome šio klausimo“, - pasakė jis, tvirtindamas, kad „pagrindiniu Europos tikslu yra gyvybių gelbėjimas... [ir] pabėgėlių perkėlimas į Europą“.

benvenuto.jpg

Dar vienas Makrono bendramintis jėzuitas, satanistas, Rotšildams spaudžiant išrinktas (neteisėtai nušalinus popiežių Racingerį) Vatikano valstybės vadovu, popiežius Pranciškus, nuolatos palaikantis masinę imigraciją į Europą. Jis praėjusį antradienį pasakė, kad neįmanoma uždaryti sienų ir tai būtų „europinių vertybių“ įžeidimas (popiežiui skirtos nuorodos straipsnio apačioje, 1-4).

Tuo metu, kai vyko šetono tarnų valpurgijos Briuselyje, Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas atidengė paminklą sovietinės okupacijos aukoms. Mitingo metu jis pasakė, kad „Markso, Lenino ir perauklėjimo lagerių dvasia gyva Briuselyje“.

Orbanas savo kalboje pažymėjo, kad „daugelio Europos politikų smegenyse iki šiol stovi komunizmo vadų statulos“. Tai jis taikė EK pirmininkui Žanui Klodui Junkeriui, kuris buvo nesenai surengęs Karlo Markso minėjimą. Orbanas pasakė: Mes žinome, kad nėra tokios sąvokos, kaip komunistinis režimas su žmogišku veidu: tikrasis komunizmo veidas yra GULAG“, -pasakė Orbanas.

GERMANY-POLITICS-HISTORY-MARX-640x480.png

Junkeris bažnyčioje Trire (Vokietija) gegužės mėnesį buvo surengęs Markso „Komunistų manifesto“ 200 metinių minėjimo bakhanaliją, kur šlovino Markso darbus darbus, bandydamas atskirti juos nuo teroro ir tautų genocido, marksizmo teoriją diegiant praktikoje.

Junkeris bažnyčioje Trire (Vokietija) gegužės mėnesį buvo surengęs Markso „Komunistų manifesto“ 200 metinių minėjimo bakhanaliją, kur šlovino Markso darbus darbus, bandydamas atskirti juos nuo teroro ir tautų genocido, marksizmo teoriją diegiant praktikoje.

149253800458f6529400f1f0.26057814.jpg

Kalbėdamas apie ES politiką, Orbanas pažymėjo, kad „laikas nuo laiko Europoje ir toliau viešpatauja Markso, Lenino ir perauklėjimo lagerių dvasia“ (…) „mes neturime užleisti nei pėdos Vengrijos suvereniteto, nes mes gerai žinome, kad jeigu atiduosime jiems colį, jie padarys mylią“.

Mes irgi negalime atiduoti šitai Briuselio šetono kariaunai nei pėdos suvereniteto, nes esame ant Lietuvos kapo duobės krašto, bet nepasiduosime, nes kartu su Vytautu Vyšniausku tikime, kad
"išvaryti tėvynainiai ras savo kelią atgal, rasime bendrą pagrindą susivienyti, ir lietuvių Tauta vėl sugrįš namo gyvuoti čia per amžius – savo laisvoje valstybėje!" 

Vysniauskas.jpg

Nuorodos:

http://radiopolsha.pl/6/137/Artykul/369882

http://www.breitbart.com/london/2018/06/25/eu-nations-sanctions-migrants-macron/

https://www.express.co.uk/news/politics/916640/eu-migration-chief-greece-corruption-probe-bribery-Dimitris-Avramopoulos-novartis

http://www.breitbart.com/london/2018/06/22/hungarian-pm-spirit-marx-lenin-re-education-camps-lives-eu/

http://www.breitbart.com/london/2018/05/05/eu-president-heartfelt-defence-karl-marx/
http://www.propatria.lt/2018/06/vytautas-vysniauskas-turime-gyva-tauta.html

Nuorodos apie Makroną:

http://lebionka.blogspot.com/2017/03/globalistas-makronas-tapes-prancuzijos.html

http://lebionka.blogspot.com/2017/04/prancuzams-rotsildai-prezidentu-isrinko.html

http://lebionka.blogspot.com/2017/09/naujasis-hitleris-makronas.html

http://lebionka.blogspot.com/2017/05/naudingas-islamizmo-idiotas-makronas-ir.html

http://lebionka.blogspot.com/2017/05/makronas-turi-saskaita-kaimanu-salu.html

Nuorodos apie popiežių:

http://lebionka.blogspot.com/2017/05/olga-cetverikova-romos-popiezius-yra.html

http://lebionka.blogspot.com/2017/11/popiezius-pranciskus-europos-duobkasys.html

http://lebionka.blogspot.com/2018/03/popieziaus-satanisto-as-nelaukiu.html

http://lebionka.blogspot.com/2018/03/krokuvos-kunigas-profesorius-edvardas.html