Algimantas Lebionka: Atviras laiškas Paulavičiui, Juknevičienei, Laurinavičiui ir kitiems šmeižikams

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-04-09 09:22:00, skaitė 1125, komentavo 1

Algimantas Lebionka: Atviras laiškas Paulavičiui, Juknevičienei, Laurinavičiui ir kitiems šmeižikams

Feikų platintojai Mindaugas Paulavičius, Marius Laurinavičius, Rasa Juknevičienė ir kiti į juos panašūs žemos moralės ir intelekto žmonės jau kelias paras valkioja po interneto platybes mano pavardę, mane šmeižia, nors tam neturi net menkiausio pagrindo.

Jie, pasirodo, nesugeba atskirti elementaraus feiko nuo Rusijos portalo Sputniknews.lt skelbiamos informacijos. Tenka tik apgailestauti, kad tokie idiotai yra deleguojami į Europos parlamentą, bendradarbiauja su centrinėmis Lietuvos MIP, formuoja visuomenės nuomonę.

Pareiškiu, kad aš niekada nesu bendradarbiavęs su jokia Rusijos žiniasklaida, niekada nebuvau komunistu, KGB agentu, niekada nekenkiau Lietuvos valstybei. Esu buvęs Mokslo Akademijos Botanikos instituto Sąjūdžio organizacijos pirmininku, buvau Sąjūdžio steigiamojo suvažiavimo delegatu. Esu partijos „Nacionalinis Susivienijimas“ steigėju.

Atviras laiškas Paulavičiui, Juknevičienei, Laurinavičiui ir kitiems šmeižikams

Savo straipsniuose aš nuolatos kritikuoju Lietuvos valstybės kenkėjus, kurie per trisdešimt metų iš gimtinės išvarė milijoną bendrapiliečių, skurdino lietuvius, vogė valstybės turtą, į šalį vežė šimtus veltėdžių „pabėgėlių“, jų atžvilgiu diskriminavo Lietuvos piliečius, kurie dalino pasus „išimties tvarka“ žydams, bet tuo pačiu atiminėjo pilietybę iš lietuvių, kurie kitaip griovė valstybę, o savo nusikalstamą veiklą dangstė skleisdami rusofobiją ir neapykantą kaimynams, kurie pritarė JTO pabėgėlių paktui, kitiems valstybei žalingiems susitarimams, tuos, kurie naikino Lietuvos suverenitetą, tarnavo Sorošui ir kitiems tarptautiniams nusikaltėliams. Tokius veikėjus aš skaičiau ir skaitysiu pačiais pavojingiausiais savo Tėvynės priešais.

Su advokatu aš pasitarsiu, ar pandemijos laikotarpiu verta išvardintus šmeižikus paduoti į teismą ir reikalauti kompensacijos. Ar dabar laikas tepti rankas į panašias Lietuvos fekalijas?

Pagarbiai, dr.Algimantas Lebionka

Mano pozicija reiškiama portaluose:
www.manolietuva.com
www.lebionka.blogspot.com

 Toj pačioj apkaboj: