Ar Lietuvos VSD pradės tyrimą ir nubaus Statistikos departamento vadovą už šnipinėjimą ir Tėvynės išdavystę?

Autorius: Milda Bartašiūnaitė Šaltinis: https://www.facebook.com/photo... 2015-09-29 15:22:44, skaitė 4783, komentavo 0

Ar Lietuvos VSD pradės tyrimą ir nubaus Statistikos departamento vadovą už šnipinėjimą ir Tėvynės išdavystę?

Norėtųsi WikiLeaks publikuotą dokumentą pavadinti sensacija, nes akivaizdžiai skaitome apie Wašingtono susirūpinimą Grybauskaitės, kaip kandidatės į prezidentus sėkme... susirūpinima jos KGB praeitimi bei seksualine orientacija...

BET TIEMS, KAS TURI SMEGENŲ, ŠIE FAKTAI IR TAIP ŽINOMI.

Tiesiog atsirado proga duoti paskaityti JAV raštininkų veikalą dalbajobams ir asilams Lietuvoje, kurie iki šiol tiki NEPRIKLAUSOMAIS PREZIDENTŲ RINKIMAIS ir Lietuvos SUVERINETU.

Man, asmeniškai buvo atradimas mūsų statistikos departamento vadovo Gaidžio ypatingai glaudus ryšys su GosDep'u. Iš dokumento matome, kad jis tiesiogiai nešė (ir, greičiausiai ateityje neš) ataskaitas į JAV ambasadą ir dalinsis bendrais "rūpestėliais".

Panašiais kaip šie:

Gaidys, kuris tyrė Grybauskaitės populiarumą dar prieš jai paskelbiant apie kandidatavimą, pasakė, kad jos populiarumas prieštarauja visoms Lietuvos tradicijoms.

"Ji yra moteris, galbūt lesbietė, Komunistų partinės mokyklos dėstytoja. Buvo gandų, kad galbūt ji - ne lietuvė, o žydė. Ją palaiko Konservatorių partija. Ji niekada nesako: "Ateityje mes gyvensime geriau." Šita moteris turi visas įmanomas stigmas (ydas). Tačiau nepaisant to, visoms demografinėms ir socialinėms grupėms ji patinka.: jaunimui, seniams, išsilavinusiems, neišsilavinusiems, visų partijų grupėms. Tai yra taip neįprasta, kad aš netgi šiek tiek baiminuosi šio fenomeno. Ar jis realus?"

---

Gaidys, whose polls documented Grybauskaite's popularity even before she announced her candidacy, said that her popularity goes against all tradition in Lithuania.

"She's a woman, maybe a lesbian, a teacher from the Communist Party school. There are rumors that she is maybe not Lithuanian, but maybe Jewish. She has the support of the Conservative Party. She never says, 'In the future, we will live better.' This woman has all possible stigmas. Yet all demographic and social groups like her: the young, the old, the educated, the uneducated, all party groups. It's so unusual that I'm a little bit afraid of this phenomenon. Is it real?"

(ištrauka iš WikiLeaks dokumento - https://wikileaks.org/plusd/cables/09VILNIUS254_a.html)

LDiena.lt: nežinantiems arba pamiršusiems, kas yra Vikilykso projektas, primenu - JAV-Britanijos saugumas prieš pradėdamas "arabų pavasarį", atliko paruošiamąją operaciją: neva, kažkokie internetiniai tadai blindos nusisiurbė megatonas diplomatinio JAV ambasadų susirašinėjimo ir pradėjo viešai jį skelbti...

"Keisto atsitiktinumo" dėka, pirmiausia buvo skelbiama informacija, kompromituojanti tuos "despotiškų režimų diktatorius", kuriuos po to "taikūs demonstrantai", šienaujami "nežinomų snaiperių kulkų" demokratiškai vertė iš jų sostų. Tai nereiškia, kad šitas susirašinėjimas yra padirbtas. Reikia suprasti, kad jis yra IŠRANKINIS - jame nėra NIEKO, kas realiai pakenktų "vargšei" robinų hudų aukai, o būtent JAV ir jos Centrui Europoje - Britanijai.

O apie mūsų šauniąją Raudonąją Fyfą Magnoliją Bestiją kiaulės akimis ir jos lesbijinius nuotykius ir be paslaugaus JAV informatoriaus sklando pakankamai daug "sultingos" informacijos: "Lesbės reikaliukai. Pirmoji šalies dama (misterė) ar tik labai artima draugė?"


Aleliuja!