Kokia ateitis laukia pribaltikos?

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-09-13 22:48:00, skaitė 496, komentavo 12

Kokia ateitis laukia pribaltikos?

Liūdna ta ateitis laukia, o tiksliau skurdus likimas.

Bet laukti nereikės ilgai, kol „Baltijos tigrai“ atsidurs pasirinkimo kryžkelėje – patirti visišką kolapsą arba stotis ant kelių ir vykti į Rusiją.

Visa Europa, atsisakiusi Rusijos energijos išteklių ir nutraukusi visus verslo ryšius su Rusija, dabar sparčiai slenka į bedugnę. Ypač sudėtinga padėtis Vokietijoje, Skandinavijoje ir pribaltikos „valstybėse“.

Vakaroidai numes pribaltikos limitrofinius darinius, nes jie jam kaip lagaminas be rankenos. Tada estliandija, latviešai ir litukrija turės rinktis: arba laukti galutinio savo ekonomikos žlugimo, arba nusilenkti Rusijai.

Tačiau Rusija šių šalių į savo glėbį nepriims iš karto. Pirmiausia jie turės atitikti keletą sąlygų (kaip landzberg šaikos atstovai mėgsta sakyti-“atlikti namų darbus“). Pavyzdžiui, teisiškai pripažinti bet kokį „sovietų okupacijos“ paminėjimą nusikaltimu. Paleisti visus politinius kalinius, o tuo pačiu atlyginti jiems patirtą, tiek moralinę, tiek materialinę žalą ir grąžinti į darbą. Sugrąžinti rusiškas mokyklas ir liautis pažeidinėti rusakalbių teises. Nustoti kariauti prieš Rusijos paminklus. Uždrausti pribaltikos SS divizijų ir miškinių veteranų žygius. Ir taip toliau.

Vaikinai, jūs turite tai padaryti. Ir padarysite.